Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ σε όλα από τον Θ. Παραστατίδη, ΝΑΙ σε όλα από τον Γ. Φραγγίδη

Τελικά είπε το ΟΧΙ σήμερα πριν από λίγο στη Βουλή για το νέο μνημόνιο ο βουλευτής νομού Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης, πραγματοποιώντας έτσι τη μεγάλη έξοδο από το ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή το ναι είπε ο Γιώργος Φραγγίδης. Ο Κώστας Κιλτίδης δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία καθώς με βουλευτές του ΛΑΟΣ και τον επικεφαλής του τελευταίου Γ. Καρατζαφέρη αποχώρησε πριν από την διαδικασία.


11 σχόλια:

  1. Ο κ. Παραστατίδης δεν πραγματοποίησε τη μεγάλη έξοδο από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως λαθεμένα αναφέρετε, από την κοινοβουλευτική ομάδα διαγράφηκε προσωρινώς. Εξάλλου, δεν ψηφίζεται μόνο από Πασόκους αλλά και από πολίτες που τον εμπιστεύονται και τον εκτιμούν για τη συνέπεια , τον ανθρωπισμό και την μακρόχρονη προσφορά του στον τόπο μας. Ανήκει σε όλους μας, όχι μόνο στους ιδεολογικά προσκείμενους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΕ,

    ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ.ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΚΕΠΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,"Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ" ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά με μέτρο οι χαρακτηρισμοί...
    Προσωπικά είμαι πολιτικά αντίθετος με τον κ. Παραστατίδη, τον χαρακτήρισα μάλιστα πρόσφατα & "ανύπαρκτο" λόγω της μειωμένης, κατά τη γνώμη μου δραστηριότητας.
    Οφείλω ωστόσο να του αναγνωρίσω ότι αξιοποίησε τα μηνύματα που παίρνει από το λαό του Κιλκίς...γιατί είμαι σίγουρος ότι παίρνει μηνύματα, όπως κι όλοι.
    Αυτοί που πήραν πραγματική πρωτοβουλία ήταν οι άλλοι δύο. Πήραν πρωτοβουλία να πάνε ενάντια στη βούληση του Λαού του Κιλκίς...
    Ο κος Κιλτίδης βέβαια "παίρνει" μηνύματα από το λαό της Θεσσαλονίκης τώρα αφού έχει μετακομίσει το γραφείο του εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.13 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:02 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΟΧΙ ΣΤΑ; ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑΜΕ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο γρήγορα τελικά ξεχνάμε... Από "προδότης" έγινε "ήρωας" ο συμπαθέστατος, κατά τα άλλα, Θεόδωρος. Όλα βέβαια έχουν την εξήγησή τους: Με δεδομένη την εκλογή του Βενιζέλου στην ηγεσία του πασοκ, ο Θεόδωρος (μάλλον το ξέρει καλύτερα), δεν επρόκειτο να είναι ξανά υποψήφιος, αφού αυτός είχε στηρίξει ΓΑΠ στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές. Ο "εκλεκτός" για το Νομό μας θα είναι (πάλι) ο Φλωρίδης, τον οποίο βλέπω να κάνει την μεγάλη επιστροφή όταν αλλάξει η ηγεσία στο πασοκ, και ενισχυμένος λόγω της "αντίστασης" που έδειξε παραιτούμενος. Έτσι λοιπόν παίζοντας το τελευταίο χαρτί του ο κ.Παραστατίδης έκανε τον αντιμνημονιακό εκ του ασφαλούς, έγινε "ήρωας" στα μάτια των γραφικών πασόκων του νομού και ελπίζει σε χρίσμα υποψηφίου έστω με Βενιζέλο αφού ο έτερος βουλευτής Φραγγίδης απλά εξακολουθεί να είναι από... σπόντα στα έδρανα.
    Μπορεί να διαψευσθώ στο μέλλον, αλλά θα πρότεινα να κρατήσετε το σχόλιό μου έστω και για αντικείμενο χλευασμού.

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον για αντικείμενο χλευασμού θα το κρατήσουμε βλάκα Πέτρο, διότι ο λαός του Κιλκίς δεν ξεχνά λαμόγια σαν και τον Φλωρίδη αφού ο ίδιος δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε τα έργα και τις ημέρες του διορίζοντας τον Τσολάκη και άλλους ανεπάγγελτους κρατικοδίαιτους στα νοσοκομεία για να λυμαίνονται κρατικό χρήμα.
    Ο Θόδωρος έχει ελπίδες να ξαναείναι υποψήφιος και τότε θα δείτε όλοι σας τι θα κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα θεωρούσα ότι το μέγιστο πρόβλημα της κοινωνίας μας αποτελεί η έλλειψη επικοινωνίας. Τώρα σε αυτό μπορώ να συμπληρώσω και την έλλειψη επιχειρημάτων, την έλλειψη ευγένειας, την έλλειψη σεβασμού σε κάθε άποψη. Φυσικά και όλα αυτά αναπληρώνονται με ύβρεις. Σκοπός μου δεν ήταν να κάνω αβάντα στον πολιτικά καιροσκόπο Φλωρίδη, αλλά να παραθέσω τη δική μου σκοπιά στα πολιτικά πράγματα του Νομού μας. Ας είναι: Μπορεί να είμαι "βλάκας", πρόβατο όμως δεν είμαι.

      Πέτρος

      Διαγραφή
  8. Πετρο προβατο δεν εισαι σιγουρα.... εγω για τσομπανη σε κοβω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φλωρίδης αν τολμάει ας ξανακατέβει.
    Έχουν φάει τόσο κρατικό χρήμα τα λαμογια του που πολύ φοβάμαι ότι δεν θα χει τα μουτρα ούτε στο Σταυροχώρι να κάνει περιοδία.
    Καλύτερα ο Αφεντουλίδης που είναι και βλάκας παρά ο Φλωρίδης ο απατεώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.