Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Σε ένα χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβ. η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας και η τελετή βράβευσης των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση παιδιών μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γουμενίσσης , Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου ο όποιος ευλόγησε και την βασιλόπιτα του συλλόγου ,του κ. Αντιπεριφερειάρχη Ν. Κιλκίς , του κ. Δημάρχου Παιονιας ,των κ.κ. Αντιδημάρχων Δήμου Παιονιας , τοπικών φορέων, φίλων και μελών του συλλόγου. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κολιώνης Χρήστος στην ομιλία του επεσήμανε την ύπαρξη και δράση του Συλλόγου Τριτεκνων Πολυκαστρου τα προβλήματα των οικογενειών με τρία τέκνα , το δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα που έχει η χώρα μας. Ακολούθως στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης συνεχάρη το Δ.Σ.του συλλόγου για την προσπάθεια και το έργο που κάνει και επεσήμανε την δυσκολία διαβίωσης γενικά όλων των οικογενειών και την θέση της εκκλησίας προς τις τρίτεκνες οικογένειες αναφερόμενος στις ενέργειες που έγιναν για αυτές στην περιοχή της Θράκης. Στην συνέχεια ως ένδειξη τιμής από τον Σύλλογο προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ακλούθησε η βράβευση των εισαχθέντων από τον ίδιο. Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι της Εκκλησίας. Οι βραβευθέντες μαθητές ήταν: Γκουντενούδης Στυλιανός , Καπνοπούλου Ελευθερία , Κικίρης Δημήτριος , Λιγορέλη Αντωνία , Μωυσιάδου Μαρία , Παπαχρήστου Πέτρος , Σαραπίδου Δέσποινα , Σωπίδου Ουρανία.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.