Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση – συζήτηση σε επίπεδο επικεφαλής παρατάξεων για το Σ.Μ.Α. (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) Βορειοδυτικού Τομέα – Ευκαρπίας.
Εισηγητής:Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 2ο:Βεβαίωση της αυτοδίκαιας άρσης της απαλλοτρίωσης, που κηρύχθηκε με την υπ’αριθ.4581/24-7-2008 Απόφαση Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΕΚ ΑΑΠ 353/11-8-2008) για την εγκατάσταση του Υ/Σ 150/20 KV Σίνδος ΙΙ, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, στο Ο.Τ. 42 του Δήμου Εχεδώρου Νομού Θεσσαλονίκης.
Εισηγητής:Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 3o: Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ΠΚΜ και του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου λοιμωδών και παρασιτικών νοσημάτων (Τμήμα παθολογίας υδρόβιων οργανισμών και εθνικού εργαστηρίου αναφοράς ασθενειών δίθυρων μαλακίων) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αντικείμενο τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Βελτίωση υποδομής και Διαπίστευση του Εργαστηρίου Αναφοράς του Τμήματος Παθολογίας Υδρόβιων Οργανισμών και Εθνικού Εργαστηρίου Αναφοράς Ασθενειών Διθύρων Μαλακίων» ως προς το προοίμιο και το άρθρο 2.
Εισηγητής:Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.
ΘΕΜΑ 4ο: Θέσπιση παγίων χορηγημάτων καθαριότητας των Δ/νσεων και των Αυτοτελών Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των υπηρεσιών τους, έτους 2012. (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.
ΘΕΜΑ 5o:Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την επωνυμία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «Ε.Σ.Α.Ν.Σ. Α.Α.Ε.» (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ )
Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.
ΘΕΜΑ 6o: Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013», Άξονας 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης Leader» , Τοπικό Πρόγραμμα Ν. Πέλλας ΠΕΛΛΑΙΑ ΧΩΡΑ. Ο Άνθρωπος, τα Αγαθά, η Ιστορία, ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον – το Όραμα.
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.
ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός εκπροσώπου της Π.Κ.Μ.- Π.Ε. Πέλλας για συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου – ΟΡ.ΦΕ.Ο.».
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.
ΘΕΜΑ 8ο: Αίτηση της κ. Δίμπιου Μαρίας του Κων/νου, κατόχου της με αριθμ. 7/98 άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών με δραστηριότητα « Έτοιμα Ενδύματα» για τη διαγραφή της από τις λαϊκές αγορές αρμοδιότητας Π.Ε. Ημαθίας.
Εισηγητής:Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, Αντιπεριφερειάρχης, Π.Ε.Ημαθίας.
ΘΕΜΑ 9ο:Έγκριση δικαιολόγησης απουσιών από συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μάρκου Μπόλαρη.
Εισηγήτρια: Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ.
ΘΕΜΑ 10o:Έγκριση δικαιολόγησης απουσιών από συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κυριάκου Βελόπουλου.
Εισηγήτρια: Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.