Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Λεωνίδας Δημητριάδης: "Δεν ρωτήθηκα και δεν συναίνεσα ποτέ για την τοποθέτησή μου στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς – Γουμένισσας"

Με αφορμή τον διορισμό της νέας ενιαίας διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς – Γουμένισσας και την τοποθέτηση μου ως Αναπληρωματικό μέλος του νέου Δ.Σ, για την οποία ενημερώθηκα μέσω του τοπικού Τύπου του Κιλκίς, θα ήθελα να αναφέρω ότι ουδέποτε ερωτήθηκα για το συγκεκριμένο θέμα και ως εκ τούτου δεν συναίνεσα ποτέ σε κάτι τέτοιο. Μου ήταν λοιπόν αδύνατο να αποδεχτώ τη θέση αυτή και για τον λόγο αυτό έστειλα στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επιστολή παραίτησης (Μη αποδοχής της Θέσης).Δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείται το όνομα μου από κανέναν, δίχως τη συγκατάθεση μου.
Η ηγεσία του Υπουργείου υγείας, αντί να ασχοληθεί σοβαρά πλέον με θέματα που αφορούν τον τόσο ευαίσθητο τομέας της υγείας των πολιτών του νομού μας, με τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου Κιλκίς (ας ολοκληρωθεί επιτέλους η λειτουργία της 3ης Πτέρυγας), με την έλλειψη Ιατρικού προσωπικού σε βαθμό που κινδυνεύουν να κλείσουν κλινικές, με τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, με τα προβλήματα των εργαζομένων γιατρών και νοσηλευτών και την υποβάθμιση που έχουν υποστεί τα Νοσοκομεία μας, αποφάσισε να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο.
Επιτέλους ας δείξουμε όλοι την απαιτούμενη σοβαρότητα σε θέματα που αφορούν στην υγεία των πολιτών.
Λεωνίδας Δημητριάδης
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

12 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>. κ.Λοβέρδο ακούς ?....
    Αναμένω με νέα δήλωσή σου να ξεμπροστιάσεις αυτόν που χρησιμοποίησε το όνομά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως όμως πρέπει να ψάξεις και να μας πεις και εμάς από ποιον έγινε η πρόταση και τι στόχο είχε μια τέτοια απόφαση καθαρά εξωθεσμική? Αυτά τα κέντρα που διαφεντέυανε τον τόπο εδώ και 30 χρόνια, μένουν ανέπαφα γι΄αυτό δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟ!
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΖΗ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.... ΟΜΩΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Μ@@@@@@ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 0232 η αλητεία έχει χρώμα πράσινο μήπως ?

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΟΟΜΩΣ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ ΤΟΤΕ.................ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ )ΛΕΩΝΙΔΑΚΟ ΜΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΗΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια ειναι η διοικηση του νοσοκομειου Κιλκις που διορισε ο Λοβερδος............. χαχαχα .Μπραβο ρε Λεωνιδα καλα εκανες.. τι δουλεια εχεις εσυ μ αυτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευθύμης Παπαδόπουλος9 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:13 π.μ.

    Το θέμα με την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι ποιός κάνει την αξιολόγηση. Εάν αληθεύει η τοποθέτηση του Κ. Τσολάκη Σάββα στην αντιπροεδρία της διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς, θα ήθελα να μάθω ποιός πήρε αυτήν την απόφαση; (είναι συνταξιούχος).Αξιοποιούμε τους συνταξιούχους και αφήνουμε στην άκρη επιστημονικό προσωπικό; Σήμερα;Προσωπικά πιστεύω ότι εάν κάποιος είναι σε σύνταξη από έναν ασφαλιστικό φορέα, μόνον με προσωπικές του εργασίες μπορεί να ασχοληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ?
    ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    ΠΑ.ΣΟ.Κ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.