Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων – Μελών της ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

 Πραγματοποιήθηκε τελικώς την δεύτερη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων – Μελών της ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ η οποία είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας την πρώτη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 με δύο θέματα στη ημερησία διάταξη. Με την παρουσία 43 Αντιπροσώπων σε σύνολο 67 η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή, ως ορίζεται εκ του καταστατικού, του Προεδρείου αυτής. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Νικόλαος Θεοδωρίδης (ΑΣΚΓΕ ΧΩΡΥΓΙ) και Μέλη η τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Κων/νο Σιδερίδη (ΑΣ Μ. ΣΤΕΡΝΑΣ), Σάββα Πεχλιβανίδη (ΑΣ ΔΙΒΟΥΝΟΥ) και Μιχαήλ Βασιλειάδη (ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥ).

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την συζήτηση επί του πρώτου θέματος το οποίο αφορούσε την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών) χρήσεων των ετών 2009 και 2010 την απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ., των λογιστών, των ορκωτών λογιστών.
Ο ορκωτός ελεγκτής κ. Μάντζαρης ο οποίος είχε την ευθύνη της σύνταξης των δύο ισολογισμών έλαβε το λόγο και ανέλυσε σημείο προς σημείο κάθε στοιχείο των οικονομικών χρήσεων των δύο ετών, απάντησε ακολούθως σε ερωτήσεις και διευκρινίσεις που ζήτησαν παρόντες Αντιπρόσωποι.
Στην μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, το Σώμα της Γ.Σ. επί παρόντων 43 Αντιπροσώπων (ευρέθησαν 43 φάκελοι στην κάλπη) απεδέχθη και ενέκρινε τους ισολογισμούς των ετών 2009 και 2010 με ψήφους 33 ΝΑΙ έναντι 10 ψήφων ΟΧΙ.
Εν συνεχεία η Γ.Σ. συζήτησε επί του δευτέρου θέματος της ημερήσιας διάταξης, την μετατροπή (και των προσδιορισμό των όρων αυτής) της ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ με βάσει τον νέο Νόμο περί Συνεταιρισμών ( Ν. 4015 / 21-09-2011 ).
Μετά από ενημέρωση και διευκρινιστικές απαντήσεις που δόθηκαν από τον Νομικό Θεσσαλονίκης - Καθηγητή Πανεπιστημίου Εμπορικού Δικαίου κ. Βασίλειο Αντωνόπουλο ο οποίος παραβρέθηκε στην Συνέλευση κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, αποφασίσθηκε η μετατροπή της Ενωσης Κιλκίς σε ΑΣΟ με βάσει πάντα τα όσα συμπεριλαμβάνονται στα σχετικά άρθρα του νέου νόμου (επί 43 παρόντων Αντιπροσώπων) με ψήφους 35 ΝΑΙ, 1 ψήφο ΟΧΙ και 7 ΑΠΩΝ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.