Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Σταύρος Χατζηγεωργιάδης: «Απάντηση σε συκοφαντίες»

"Πανικό και εκνευρισμό αποδεικνύει ο τρόπος με τον οποίο εξαπέλυσε την λάσπη και την μαύρη προπαγάνδα του, ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
κ. Τονικίδη
Εκπροσωπείτε το γκρίζο χθες που φεύγει και εκφράζουμε το ελπιδοφόρο Αύριο που έρχεται. Μιλήστε με ονόματα και στοιχεία. Μιλήστε καθαρά. Αλλιώς, οι συκοφαντίες επιστρέφουν σ΄αυτόν που τις εξαπολύει.
Εμείς μιλάμε με στοιχεία. Καταφεύγουμε στην δικαιοσύνη και δικαιωνόμαστε. Ήδη οι ενστάσεις του Συνδυασμού μας έγιναν ομόφωνα δεκτές από την εκλογική επιτροπή που διέταξε την διόρθωση των εκλογικών καταλόγων και την επιστροφή των παράνομα μετακινηθέντων μελών του Επιμελητηρίου, στα τμήματα που ήταν εγγεγραμμένα πριν από την προκήρυξη των εκλογών.
Ακούστε το βοητό της επερχόμενης ήττας σας και αποδεχτείτε το μοιραίο με αξιοπρέπεια. Τα μέλη του Επιμελητηρίου, είδαν τα έργα και τις ημέρες σας στην προεδρεία ολόκληρης της Δεκαετίας που πέρασε και θα σας κρίνουν ανάλογα στις εκλογές 4 & 5 Δεκεμβρίου.
Ο μισθός του Προέδρου που με τόσο κυνισμό θεσπίσατε αμέσως μετά την τελευταία εκλογή σας το 2006, (2.500 Ευρώ/μηναίως) και εξακολουθείτε ακόμη και σήμερα σε τόσο δύσκολες ημέρες, προκλητικά, να εισπράττετε, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
Η παρεοκρατία και η αδιαφάνεια παίρνουν τέλος.
Η Ενότητα, η Διαφάνεια και η Καθαρότητα αποτελούν το νέο Δόγμα για το Επιμελητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.