Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

H EUROBANK EFG “Επενδύει» στο χώρο της Παιδείας

Η Τράπεζα Eurobank EFG, συνεχίζει να υλοποιεί, για ένατη χρονιά, το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει εξελιχθεί σε θεσμό με ευρύτατη αποδοχή από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και από την κοινωνία γενικότερα.  Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank EFG, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.
Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτει όλη την Ελλάδα και αφορά περισσότερους από 235.000 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου.
Στο πλαίσιο του προγράμματος η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του 2011, θα πραγματοποιηθούν τελετές απονομής των βραβείων για του απόφοιτους όλων των Λυκείων της χώρας.
Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 με εκδήλωση στη Βέροια όπου θα βραβευθούν 86 αριστούχοι μαθητές από σχολεία των Νομών Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας, Παύλου Μελά και Μπιζανίου, στις 6.30 μ.μ. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθεί και ένας απόφοιτος Λυκείου του Νομού Δωδεκανήσου που φοιτά στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.