Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εκδρομή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εθνικού Αξιούπολης στη Θεσσαλονίκη

Αν και οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας για το περασμένο σαββατοκύριακο η Ακαδημία του Εθνικού Αξιούπολης είχε πλήρη αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα έπαιξαν τέσσερις αγώνες σε μεγάλο αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης στις ηλικιακές κατηγορίες του Προπαιδικού : (Μπαξεβάνης Πασχ.) Ευμορφόπουλος, Αναστασιάδης, Δουλουμπάκας, Ελέζι, Μπαξεβάνης, Ντένα, Ντούρμα, Παπαναστασίου, Παρίδης, Τραϊανός.
Τζούνιορ : (Μπαξεβάνης Πασχ.)Αναστασιάδης, Αροτίνο, Βαλκάνης Αλ., Βαλκάνης Π, Καλαϊτζίδης Γ, Καλαϊτζιδης Κ, Μπάμπος, Σμυρνάκος, Τραπεζανίδης, Φωτιάδης Λ του Αλ., Φωτιάδης Λαζ.
Προτζούνιορ : (Καθαρόπουλος Σταμ.) Γκιόνι, Δουλουμπάκας, Κέφαλος, Κουρούπης, Μόγας, Παπαναστασίου,
Μπαμπίνι : (Καθαρόπουλος Σταμ.) Ελέζι, Ζιωντάκης, Θεοχαρίδης Δ, Θεοχαρίδης Χ, Καραπετιάν, Μπάμπος, Μπουρνάζι, παίζοντας με ΒΑΟ, Ομόνοια Σταυρούπολης, Μακεδονικό Λητής και Ακαδημία Κούη αντίστοιχα. Για μερικά παιδιά ήταν η πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία σε μεγάλο αθλητικό κέντρο και αυτό ήταν έκδηλο στα πρόσωπά τους από το δέος που τα περιέβαλε. Γι αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες στα παιδιά να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις ώστε να αποκτούν ποικίλες αγωνιστικές εμπειρίες από πολύ μικρή ηλικία.
Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και θα είναι ενημερωτικού-εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα το θέμα θα είναι :
«Πρώτες βοήθειες σε τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο»
Την παρουσίαση θα κάνουν ο Δημήτρης Πεχλιβανίδης, φυσικοθεραπευτής και ο προπονητής της Ακαδημίας Σταμάτης Καθαρόπουλος που είναι επίσης και φυσικοθεραπευτής.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς όλα τα παιδιά και τους γονείς της περιοχής και θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό κτίριο στις 6.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.