Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Ρομπόπουλος - Στη θέση του η Κυρ. Τεκτονίδου με καταγωγή απ` το Μαυρονέρι


Φύγε εσύ...
...Έλα εσύ
Αυτή τη φορά το `πε και το `κανε! Ο λόγος, για τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Θωμά Ρομπόπουλο, ο οποίος πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε την παραίτησή του σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο.
Στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό, την οποία δημοσιοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του, ο κ. Ρομπόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ψήφισε το μνημόνιο με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση.

"Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω. Όποιος δεν το ψήφισε διαγράφηκε", σημειώνει και προσθέτει: "Στις 21/12/10 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό μίλησα στην Ολομέλεια της Βουλής και είπα ότι συνειδησιακά και τεχνοκρατικά δε μπορώ να δεχτώ τη μείωση των αποδοχών των χαμηλόμισθων και την περικοπή των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων", ενώ "τον Ιούνιο του 2011 αντέδρασα έντονα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και είπα δημόσια ότι δε θα το ψήφιζα", αλλά "πίστεψα ότι άλλαξε το κλίμα και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, ο νέος Αντιπρόεδρος κ.Βενιζέλος θα μπορούσε να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές".
Ως γνωστόν, τη θέση του κ. Ρομπόπουλου στο Κοινοβούλιο θα καταλάβει η Κυριακή Τεκτονίδου, η οποία μάλιστα κατάγεται απ` το Μαυρονέρι!

4 σχόλια:

  1. παλια ΚΝΙΤΙΣΑ μην ξεχνιωμαστε!!!¨¨))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το οτι ήταν ΚΝΙτισα, μού΄ρχονται στο μυαλό δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι οτι δεν έμεινε πιστή στην κομμουνιστική ιδεολογία και την απαρνήθηκε προσχωρώντας στο ΠΑΣΟΚ, για λόγους που δεν γνωρίζουμε(ίσως για κάποια καρεκλίτσα, ώστε να γευθεί λίγη εξουσία) και το δεύτερο είναι οτι παρέμεινε πιστή στα κρυφά και προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ, γιατί ήθελε απο μέσα να το τραβήξει αριστερότερα, αφού κατάλαβε οτι το ΚΚΕ ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να πάρει την εξουσία, για να εφαρμόσει την δική του πολιτική.
    Το δεύτερο ενδεχόμενο φαντάζει απίθανο, αλλά απίθανο δεν είναι πολλές φορές και το γυναικείο μυαλό;
    Αλλο ενδεχόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΧΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τώρα το Κιλκίς έχει τρεις βουλευτές ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.