Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Διαφωνίες 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο

Λ. Κατσέλη: Καταψήφισε
σήμερα στην επιτροπή
το άρθρο 37
Η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη καταψήφισε σήμερα το άρθρο 37 για τις κλαδικές συμβάσεις στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, στην οποία συζητείται το επίμαχο νομοσχέδιο. Ταυτόχρονα προειδοποίησε ότι το ίδιο θα πράξει και στην Ολομέλεια της Βουλής την προσεχή Πέμπτη. "Ελπίζω να υπάρξουν αλλαγές που θα μου επιτρέψουν στην Ολομέλεια να το ψηφίσω", είπε, προτείνοντας την απόσυρση του άρθρου ώστε να υπάρξει διαπραγμάτευση με τους κοινωνικούς εταίρους.
Εξ` άλλου, την αντίθεσή του στο επίμαχο άρθρο για τις συλλογικές συμβάσεις και για την εργασιακή εφεδρεία, διατύπωσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Βαρβαρίγος, συντασσόμενος με τον προβληματισμό της πρώην υπουργού.


Επίσης, ενστάσεις διατυπώθηκαν και από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αν. Μακρυπίδη, ο οποίος είπε ότι είναι ανάλγητη η ρύθμιση για την εργασιακή εφεδρεία, ενώ με τις θέσεις αυτές συντάχθηκε και η βουλευτής του κόμματος, Μαρία Κυριακοπούλου, καθώς κι ο Μ. Κατρίνης, ο οποίος τόνισε ότι οι διατάξεις για την εφεδρεία φέρνουν όλους τους βουλευτές σε δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.