Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνέλευση και εκλογές των Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς καλεί τα μέλη του στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου, στις 6 μμ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 
Στη συνέλευση μπορούν να παρευρεθούν και άτομα, τα οποία δεν είναι μέλη του συλλόγου, για να εγγραφούν εκείνη την ώρα και να έχουν δικαίωμα ψήφου. Η εγγραφή βάσει του καταστατικού κοστίζει 16 ευρώ (10 ευρώ για την συνδρομή και 6 για την εγγραφή).
"Ας κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα με την παρουσία μας στη συνέλευση για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχουμε για μια πιο όμορφη και φιλική πόλη", λέει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

2 σχόλια:

  1. Αλλαγή ημέρας διεξαγωγής της συνέλευσης.
    http://www.facebook.com/pages/Σύλλογος-Φίλων-Ποδηλάτου-Κιλκίς-ΣΦΙΠ-Κιλκίς/156075277819967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγω έκτακτου δημοτικού συμβουλίου την ίδια μέρα και ώρα της συνέλευσης αναβάλεται για Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 18..00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.