Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αγώνες "ΑΕΤΟΥ" Κιλκίς

Πρωτ.Εφήβων : "ΑΕΤΟΣ" - Αξιούπολη 51 - 41
Με νίκη προχώρησε η εφηβική ομάδα του "ΑΕΤΟΥ" απέναντι στην ομάδα της Αξιούπολης στην 3η αγωνιστική του Β΄ ομίλου Ε.Κα.Σ.Κε.Μ. σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι -που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπυ- με πολύ δυνατές μάχες και στις δύο άμυνες αλλά και με πολύ πάθος στην επίθεση για την επιτυχία.

Το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον όλων όσων το παρακολούθησαν από το ξεκίνημα του μέχρι και το τέλος μια και παρόλο που από την αρχή ο "ΑΕΤΟΣ" πήρε το προβάδισμα -και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα- είχε όλα τα στοιχεία ενός αγώνα μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων.
Οι αθλητές του "ΑΕΤΟΥ"  έδειξαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα που ήταν και το κλειδί για αυτή την αναμέτρηση και με σοβαρότητα στην επίθεση αφού μειώσανε τα λάθη κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη που δίνει υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μία συνέχεια όμως που "κουβαλάει" μαζί της τον μηδενισμό της ομάδας στην προηγούμενη δεύτερη αγωνιστική και που θα πρέπει να υπερβάλλει για να καταφέρει να φέρει την ομάδα στην επόμενη φάση.
Παρόλα αυτά μένει η μεγάλη προσπάθεια όλων για την νίκη και οι μεγάλες και σημαντικές εμπειρίες που αποκομίζει άλλωστε ο κάθε αθλητής από έναν αγώνα πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα ήταν : 12-5, 31-18, 43-32, 51-41.
"ΑΕΤΟΣ" : (Παπαδόπουλος Δημ.) Δαρνάκας 7 (1), Παπαδόπουλος Συμ. 18 (3), Καββαδίας 7 (1), Λιάπης 13, Μπολυμένης 6, Ιωαννίδης, Μουρζίδης, Ιγνατιάδης.

Πρωτ. Νεανίδων : Πανεδεσσαικός - "ΑΕΤΟΣ" 56 - 27
Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα
του "ΑΕΤΟΥ" έκανε καλό ξεκίνημα και παρέμεινε κοντά στην ομάδα του Πανεδεσσαικού ακολουθώντας από κοντά στο σκορ.
΄Ομως η μεγάλη πίεση από την αντίπαλη ομάδα στην άμυνα απέφερε πολλά και σημαντικά για την συνέχεια του αγώνα λάθη από την ομάδα μας σε συνδυασμό και από την κακή αντιμετώπιση της διατησίας στην πιεστική άμυνα των αντιπάλων μας η οποία είχε σαν επακόλουθο να ανοίξει η διαφορά στο σκορ και παρά την μεγάλη προσπάθεια επιστροφής στο παιχνίδι που έκαναν οι αθλήτριες μας να μην κατάφερουν τελικά να μειώσουν την διαφορά και να ηττηθούν με 56-27.
Τα δεκάλεπτα ήταν : 13-8, 26-13, 40-19, 56-27.

Πρωτ.Ανδρών : Καρυώτισσα - "ΑΕΤΟΣ" 41 - 67
Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Ανδρών η ομάδα 
του "ΑΕΤΟΥ" στον εκτός έδρας αγώνα της στο κλειστό γυμναστήριο των Γαλατάδων με αντίπαλο την ομάδα της Καρυώτισσας και παρά τις αρκετές απουσίες που είχε στο ρόστερ της (Τσάτσης-Βαφείδης-Τσελέκης-Καπνίδης).
Από την αρχή του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ και παρά το ότι η γηπεδούχος ομάδα ακολουθούσε από κοντά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα με κάποια εύστοχα τρίποντα (4 συνολικά στα πρώτα 2 δεκάλεπτα) δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο η νίκη καθώς οι αντιδράσεις της ομάδας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ήταν τις περισσότερες φορές θετικές.  Ηταν φυσικό επακόλουθο της δυνατής άμυνας στο Γ' δεκάλεπτο στην περιφέρεια και της δεδομένης καλής λειτουργίας στην επίθεση (δέχτηκε μόλις 5 πόντους και πέτυχε 17) ότι η διαφορά ήταν θέμα χρόνου να αυξηθεί κι άλλο αλλά και να διατηρηθεί στα επίπεδα των 20 πόντων και να κριθεί από νωρίς ο νικητής.
Τα δεκάλεπτα ήταν : 13-14, 26-34, 31-51, 41-67
"ΑΕΤΟΣ" : (Παπαδόπουλος Δημ.) Δαρνάκας, Παπαδόπουλος Γ. 11 (2), Ημερίδης 32 (3), Κούτουλας 4, Ξανθόπουλος 4, Σιώπκας 10, Παπαδόπουλος Σ. 6 (1), Λιάπης, Μπολυμένης.

Επόμενοι Αγώνες
ΣΑΒΒΑΤΟ 22-10
Ανδρών
3η αγων. (Γήπ. Νέο ΔΑΚ Κιλκίς) 20.00 "ΑΕΤΟΣ" Κιλκίς-Ζαφειράκης Νάουσας
Νεανίδων
3η αγων.(Γήπ. Νέο ΔΑΚ Κιλκίς) 16.00 "ΑΕΤΟΣ" Κιλκίς-Μ.Αλέξανδρος Κολινδρού

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10
Παίδων
4η αγων. (Γήπ. Αξιούπολης) 10.00 Αξιούπολη - "ΑΕΤΟΣ" Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.