Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Νέα συγκομιδή μεταλλίων για τον Γ.Σ. Μανδρών

Εντυπωσιακή υπήρξε για άλλη μια φορά η παρουσία του Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ στα ‘’Κωνσταντινίδεια ‘’ της Νάουσας. 
Ο κορυφαίος σύλλογος των ρίψεων στο νομό μας, συνέχισε τη συλλογή χρυσών μεταλλίων, με τους αθλητές Κυριάκο Ζώτο και Δήμητρα Ζώτου. Ο πρώτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία καταρρίπτοντας τέσσερις φορές το ατομικό του ρεκόρ (14,89 μ ) στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Παίδων, καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση με επίδοση 15,66 μ., κι αφήνοντας πίσω του μεγαλύτερους ηλικιακά συναθλητές του. Επίσης, η Δήμητρα Ζώτου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Παγκορασίδων Ά, με επίδοση 11,49 μ., καταφέρνοντας και πάλι να διαπρέψει παρ’ ότι η σφαιροβολία δεν είναι το άθλημά της. 


Η συγκομιδή μεταλλίων συνεχίστηκε από τους νεοεμφανιζόμενους αθλητές, Γιώργο Κορακίδη, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας
Παμπαίδων ΄Β με επίδοση 10,40 μ., Χαράλαμπο Ελενίδη, που κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση στα 1000 μ.Παμπαίδων ΄Β με επίδοση 3,13, αποδεικνύοντας ότι ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ μπορεί να διαπρέψει και στα δρομικά αγωνίσματα, και Αλέξιο Προδανά, που αγωνίστηκε στα 80 μ. Παμπαίδων Ά , κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και καταρρίπτοντας την μέχρι τώρα ατομική του επίδοση με 10,22.
Η διοίκηση του Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ θέλει να συχγαρεί τους αθλητές του για τις άριστες εμφανίσεις τους και ιδιαίτερα τον προπονητή Ιωάννη Χρίστογλου , για τις ακατάπαυστες και αφιλοκερδείς προσπάθειες του .
Ο σύλλογος συνεχίζει το αγωνιστικό του πρόγραμμα το Σάββατο 08-10-11 , με την πρώτη του εμφάνιση στο περιφερειακό πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.