Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αποχή και των δικηγόρων του νομού, αύριο Τετάρτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, συντασσόμενο με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που πάρθηκε χθες Δευτέρα, αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους, αύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής
Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την:  ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση και πλήττουν το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα τους Δικηγόρους:
1.Με την επιβολή του τέλους επιτηδεύματος, της ειδικής έκτακτης εισφοράς και του τέλους ακινήτων.
2.Με την δήθεν απελευθέρωση του δικηγορικού επαγγέλματος.
3.Με την επιβολή αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης και την μείωση του αφορολογήτου ορίου.
4. Με την επιβολή Φ.Π.Α. 23%.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΛΗΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜ 2 ΠΛΗΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜ 3 Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜ 4 ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ.......ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΊΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.