Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Στον "αέρα" η λειτουργία των ΤΕΙ

Οι εισαχθέντες στο ΤΕΙ του Κιλκίς είναι φέτος 55 άτομα αλλά η λειτουργία του Τμήματος απ` τον άλλο μήνα είναι αμφίβολη! Κι αυτό επειδή τα τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Σοβαρότερο όλων είναι η έλλειψη προσωπικού, ενώ τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία των ιδρυμάτων αποτελούν, η δραματική μείωση των προϋπολογισμών τους, η δραστική μείωση του έκτακτου προσωπικού κατά 55% κ.α.
Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί κι ο νέος νόμος για την Ανώτατη Εκπαίδευση επειδή δεν αντιμετωπίζει τα τεχνολογικά ιδρύματα ισότιμα με τα ΑΕΙ. Το θέμα απασχόλησε τη χθεσινή σύνοδο των προέδρων των ΤΕΙ, οι οποίοι απηύθυναν έκκληση για συνάντηση προς την υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, στην τακτική σύνοδο που θα γίνει σε δυο βδομάδες.

1 σχόλιο:

  1. Τα ΤΕΙ Κιλκίς πρέπει να κλείσουν. Είναι κοροιδία για τους ανυποψίαστους φοιτητές που δεν γνωρίζουν που περνάνε γιατί στο μηχανογραφικό αναφέρεται ως ΤΕΙ Θεσ/νίκης.
    Για κάντε μια βόλτα και ρωτήστε εκεί μέσα καθηγητές και προσωπικό να δούμε ποιός τους διόρισε όλους που είναι συγγενείς και κουμπάροι μεταξύ τους. Έτσι θα πάει μπροστά η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.