Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Συμμετείχε κι η Ευρ. Ασημακίδου του ΓΑΣΚ στο "2ο Athens Walkamp"

Στο "2ο Athens Walkamp" συμμετείχε, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και η νεαρή (παγκορασίδα) πρωταθλήτρια του βάδην του ΓΑΣ Κιλκίς Ευρυδίκη Ασημακίδου, η οποία επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις από παρουσία της εκεί. Το Walkamp πραγματοποιήθηκε από 20 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου στις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων, και ισχυροποίησε τους δεσμούς φιλίας των νεαρών Ελλήνων και των ξένων αθλητών του βάδην οι οποίοι και γνώρισαν την Ελληνική φιλοσοφία και τον πολιτισμό.
Στόχος των διοργανωτών ήταν η διάδοσή του βάδην πέρα από τα καθορισμένα όρια της αγωνιστικής του μορφής σε μια καινοτόμα προσπάθεια που συνδυάζει τεχνικά και επιστημονικά ζητήματα του αγωνίσματος με την πολιτιστική και τουριστική διάσταση.
Εκτός των ιδανικών εγκαταστάσεων των παιδικών εξοχών θετική εντύπωση άφησε η φιλοξενία που έτυχαν οι ελληνικές και ξένες αποστολές από την αντιδήμαρχο κ. Καλλιόπη Γιαννοπούλου και τον αρχηγό κ. Νικόλαο Βασιλόπουλο.
Η βάση του Athens Walkamp εμπεριείχε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και συμμετοχή σε αγώνες είτε σε επίπεδο αθλητών σωματείων, είτε ανεξάρτητων αθλουμένων στα πλαίσια του βαδίσματος και υγεία.
Στο Walkamp
Το κεντρικό σύνθημα του φετινού 2ο Athens Walkamp ήταν : «Βαδίζω για το περιβάλλον-Βαδίζω ενάντια στον νεανικό διαβήτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.