Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Γιορτάζουμε για τους πρώτους 100.000 επισκέπτες!

Η gnomikilkis.gr γιορτάζει! Τους 100.000 επισκέπτες ξεπέρασε από χθες Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 το πρώτο σ` επισκεψιμότητα ενημερωτικό site του νομού μας, λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Κι ακόμα είμαστε στην αρχή! Αυτά που ετοιμάζουμε για το εγγύς μέλλον θα αποτελέσουν εφαλτήριο για μια σύγχρονη ηλεκτρονική ενημέρωση στον μικρό μας τόπο, που διψά για πληροφόρηση και επικοινωνία.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Θα προσπαθήσουμε σκληρά να φανούμε αντάξιοι.


gnomikilkis.gr

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια !!! Τυχαίο ? Δεν νομίζω !!! Εύχομαι να τα 1.000.000.000.000.000.000 !!! Μήπως είπα λίγα ? Θα μας το διξει η gnomi του kilkis ... Καλή συνεχεία με ότι άλλο επιθυμητέ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα δεν χρειαζετε να λεμε ποσους ακομα περιμενουμε;;;γεια σου ΚΩΣΤΑ φιλε μου
    ΑΛΑΜΑΤΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Κ.Χαραλαμπίδη..Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.Ελπίζουμε σε 1.000.000 επισκέψεις σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Konstantinos Minaretzis Σας ευχομαι μεχρι το τελος του χρόνου να γινουν 100 εκατομμύρια

    Χρήστος Γ. Αθανασιάδης Μπράβο Κώστα.Καλή συνέχεια με περισσότερη ενημέρωση,βίντεο και φωτογραφίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια...ειμαστε σιγουροι οτι εχουμε να δουμε πολλα στον τομεα της εγκυρης και αμεροληπτης ενημερωσης απο το site σας..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστας Χαραλαμπίδης2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:41 μ.μ.

    Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους για τις ευχές και τα καλά τους λόγια. Μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά. Όμως, τα συγχαρητήρια ανήκουν εξ ημισείας στον Γιάννη τον Καραγιαννίδη, που μ` αυτόν ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια. Οι ευχαριστίες μας, λοιπόν, από κοινού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.