Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα διόδια

- Να υλοποιηθεί η κυβερνητική απόφαση για μείωση του κόστους των διοδίων, η οποία εξαγγέλθηκε πριν από τέσσερις μήνες
- Να τροποποιηθεί ο χάρτης διοδίων της χώρας ώστε να μην λειτουργούν περισσότεροι από έναν σταθμό διοδίων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα 
- Να ενεργοποιηθεί η κάρτα ελεύθερης διέλευσης των κατοίκων πέριξ των σταθμών διοδίων
Τ` ανωτέρω ζητάει με ψήφισμά του, που ενέκρινε στη χθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονιας.
«Πρώτο μέλημα της χρηστής διοίκησης και διακυβέρνησης, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, επιβάλλεται να είναι η μη περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση των πολιτών. Επίσης, η πολιτεία οφείλει να διασφαλίζει το χαρακτήρα των αυτοκινητόδρομων ως κοινωνικών αγαθών. Τέλος, η Πολιτεία οφείλει να μεριμνά ώστε το κόστος των διοδίων να μην καθιστά απαγορευτικές τις μετακινήσεις των πολιτών», τονίζεται στο ψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.