Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στον απεργιακό χορό κι οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν κι οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, αντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία, καθώς και στις περικοπές μισθών και συντάξεων. Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούν 4ωρη στάση εργασίας από τις 11 πμ έως τις 3 μμ, στις 5 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στις 13 Οκτωβρίου θα κάνουν και νέα 4ωρη στάση εργασίας από τις 11 πμ έως τις 3 μμ και στις 19 Οκτωβρίου θα προχωρήσουν σε πανελλαδική πανεργατική απεργία. Στο νέο κύκλο κινητοποιήσεων θα συμμετάσχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, αρχής γενομένης από την 3ωρη στάση εργασίας (11 πμ - 2μμ) αύριο Πέμπτη.
Εξ` άλλου, σε 24ωρη απεργία πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

2 σχόλια:

  1. Αυτές, κύριοι συνδικαλιστές, δεν είναι σοβαρές αντιδράσεις ανάλογες με την λαίλαπα των κυβερνητικών μέτρων. Με στάσεις εργασίας 3-4 ωρών και 24ωρες περιμένετε να "ιδρώσει το αυτί" της εξουσίας;
    Τί θα λέγατε για μιά επ'αόριστον γενική απεργία;
    Εδώ σας θέλω. Το αντέχετε ή μήπως μας κορο'ι'δεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω μαζι σου Λουκι Λουκ αλλα τι περιμενες απο τις ξεπουλημενες ηγεσιες της ΓΣΣΕ και τις ΑΔΕΔΥ;Γενικη απεργια διαρκειας χρειαζεται η χωρα μεχρι να πεσει η κυβερνηση των δοσιλογων και των υπηρετων των τοκογλυφων. Ολα τα αλλα ειναι σταχτη στα ματια για εκτονωση τις λαικης οργης. Το μαθαμε το παραμυθι τοσες φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.