Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ κατέλαβαν τα δημαρχεία

Σε συμβολικές καταλήψεις των δημαρχείων Κιλκίς και Παιονίας προχώρησαν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους δυο ΟΤΑ του νομού μας. Οι καταλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις 11 πμ - 3 μμ, ως διαμαρτυρία για την εργασιακή εφεδρεία και τις περικοπές των μισθών. Ανάλογες κινητοποιήσεις εκδηλώθηκαν σ` όλη τη χώρα, έπειτα από σχετική απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Πάντως, κατά την διάρκεια της κατάληψης δεν παρατηρήθηκαν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των δήμων σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δημοτών, αν κι οι εργαζόμενοι συμμετείχαν μαζικά, ιδιαίτερα στο Δημαρχείο Παιονίας, στο Πολύκαστρο, όπου σημειώθηκε μια απ` τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις του είδους.
Σημειώνουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζόμενων στο Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», ενώ από το Σάββατο 1 ως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε αποχή από κάθε υπερωριακή εργασία και από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ και των ΧΥΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.