Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στο 1 ευρώ θα φτάσει το πετρέλαιο θέρμανσης!

Έξαρση του λαθρεμπορίου και της νοθείας της βενζίνης, που φτάνει στο 30%, καταγγέλλουν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ). Ταυτόχρονα προχωρούν και σε μια εκτίμηση-σοκ για αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στο 1 ευρώ το λίτρο, στην έναρξη της φετινής χειμερινής περιόδου!
Πράγματι, οι πρατηριούχοι εκτιμούν ότι η τιμή του πετρελαίου θα φτάσει φέτος στα 0,98 με 1 ευρώ το λίτρο (δηλαδή 30% ακριβότερα από πέρσι), ενώ τον επόμενο χρόνο στα 1,40 ευρώ το λίτρο. Παράλληλα, τονίζουν ότι με τις αυξήσεις των ειδικών φόρων και του ΦΠΑ παρατηρείται έξαρση του λαθρεμπορίου και της νοθείας βενζίνης, σε ποσοστά που φθάνουν στο 30%
Να σημειωθεί ότι η πτώση του τζίρου στα πρατήρια τον τελευταίο χρόνο ξεπερνά το 50%, με αποτέλεσμα πάνω από 1.100 να έχουν ήδη βάλει λουκέτο ή να υπολειτουργούν!

4 σχόλια:

  1. Όλα λίγο-πολύ τα περίμενα, αλλά οτι θα αποφάσιζαν να μας πεθάνουν απο το κρύο, αυτό ξεπερνά κάθε όριο αναλγησίας. Συνειδητοποιώ οτι βρισκόμαστε σε καθεστώς ιδιότυπης κατοχής απο το ΔΝΤ, που νομοθετεί μέσω Έλλήνων δοσιλόγων βουλευτών!
    Αυτή κύριοι, δυστυχώς, είναι η νέα τραγική πραγματικότητα, που 155 ασυνείδητοι αποφάσισαν να μας επιβάλλουν. Τώρα το θέμα είναι, εμείς τί κάνουμε. Εδώ μας θέλω, στα δύσκολα.
    Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν αντιδρά κανένας ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.