Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχές στους μαθητές

Απ` τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Παιονίας, Αναστάσιο Δερβεντλή, εκδόθηκε το εξής ευχετήριο:
"Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και στους γονείς μια καλή, δημιουργική και αποδοτική χρονιά με υγεία και πρόοδο. Καλή επιτυχία στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων στο δύσκολο αλλά δημιουργικό τους έργο. Γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής καθιστούν την παιδεία ως ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, θα ήθελα να δεσμευτώ ότι σαν Δημοτική Αρχή θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στον βαθμό που μας αναλογεί για την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων του δήμου μας.
Καλή Δύναμη σε όλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.