Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ακόμα τους εμπιστευόμαστε!

Τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν χθες Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου σε ισάριθμες εφημερίδες επιβεβαιώνουν τα εξής:
- Το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ
- Τα χαμηλά ποσοστά των δυο μεγαλυτέρων "κομμάτων εξουσίας"
- Το υψηλό ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου
Στη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, που δημοσιεύτηκε στο “Βήμα της Κυριακής”, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 21,2%, η ΝΔ 21,8%, το ΚΚΕ 7,3%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,1%, η ΔΗΜΑΡ 2,3%, η ΔΗΣΥ 2,2% και το Άρμα Πολιτών 2,1%. “Άλλο κόμμα” δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 1,6%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 30,8%.
Στη δημοσκόπηση της MRB, που δημοσιεύτηκε στη “Real News”, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 18,6%, η ΝΔ 23,7%, το ΚΚΕ 8,1%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,1%, οι Οικολόγοι 3,1%, η ΔΗΜΑΡ 2,7%, η ΔΗΣΥ 2,3%, το Άρμα Πολιτών 1,3%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 25%.
Τέλος, στη δημοσκόπηση της ALCO, που δημοσιεύτηκε στο “Πρώτο Θέμα”, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 17,4%, η ΝΔ 22,2%, το ΚΚΕ 7,1%, ο ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 3,4%, η ΔΗΣΥ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 2,4%, το Άρμα Πολιτών 1,4% και η αδιευκρίνιστη ψήφος ξεπερνά το 30%.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μπορεί τα ποσοστά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να θεωρούνται χαμηλά, αν όμως λάβουμε υπόψη ότι αυτά είναι υπεύθηνα για την κατάντια της χώρας μας, το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί Έλληνες που δηλώνουν ότι θα τα ξαναψηφίσουν, δημιουργεί ασφαλώς προβληματισμό. Έτσι, που πολλοί να θεωρούν ότι τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

2 σχόλια:

  1. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πάλαι ποτέ Ελληνική λεβεντιά και φιλότιμο, έδωσε την θέση της, εδώ και δεκαετίες,στον κομματικό ραγιαδισμό και στο ξέπλημα των συνειδήσεων, για να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος απ'το ατομικό βόλεμα."Ας βολευτώ εγώ και τι με νοιάζει αν ο άλλος έχει τα προσόντα, αλλά δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη".Αυτό εκμεταλλεύονται για δεκαετίες πολιτικοί και πολίτες.Τις γνωστές πελατειακές σχέσεις. Γι'αυτό και τελικά χρεωκοπήσαμε.Οχι μόνον οικονομικά, αλλά κυρίως ηθικά. Αν ένας λαός χάσει(ξεπουλήσει) αρχές και αξίες, απλά και με τραγικό τρόπο χάνει το μέλλον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.