Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη στη Φύσκα σπείρα διαρρηκτών

Συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στη Φύσκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τέσσερεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 31, 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο οικίες, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι χρησιμοποιώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν νοικιάσει  γι’ αυτό το σκοπό, είχαν διαπράξει το τελευταίο δεκαήμερο  πέντε κλοπές σε οικίες, σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδος, αφαιρόντας συνολικά 300 ευρώ, μικροσυσκευές, προσωπικά αντικείμενα των παθόντων συνολικής αξίας 1000 ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας 2500 ευρώ.  

1 σχόλιο:

  1. Πολύ το φχαριστήθηκα και φυσικά πρέπει να αποδώσω τα συγχαρητήρια στην Ασφάλεια Κιλκίς.Τις μέρες που ζούμε, την έχουμε ανάγκη και το έργο της πρέπει να το αναγνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.