Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Υπηρεσίες σε αναπήρους απ` το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων ατόμων με αναπηρία. Όσοι ενδιαφέρονται να τους παρασχεθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Κέντρο, μπορούν να υποβάλλουν έγγραφη αίτηση, η οποία παρέχεται από την υπηρεσία, και να προσκομίσουν τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά. Τα κριτήρια επιλογής, τα οποίο μοριοδοτούνται, είναι τα εξής:

1. Κριτήρια επιλογής των έμμεσα ωφελούμενων ατόμων:
Οικογενειακό εισόδημα με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.
Οικογενειακή Κατάσταση
Εργασιακή Κατάσταση
2. Κριτήρια επιλογής των εξαρτώμενων μελών (άμεσα ωφελουμένων):
· Εισόδημα με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.
Για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ανά κριτήριο, οι ωφελούμενοι δεν θα λαμβάνουν μόρια.
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης βαθμολογεί και κατατάσσει τους άμεσα ωφελούμενους (συνυπολογίζοντας και τη βαθμολογία των έμμεσα ωφελούμενων οι οποίοι «αντιστοιχούν» σε αυτούς) σε σειρά κατάταξης, με φθίνουσα σειρά, με βάση το σύνολο της βαθμολογίας τους και τους επιλέγει με βάση τον αριθμό των ωφελουμένων που έχουν εγκριθεί για τη συγκεκριμένη δομή.
Άμεσα ωφελούμενοι είναι τα άτομα που μπορούν και δικαιούνται να τους παρέχονται υπηρεσίες, ενώ έμμεσα ωφελούμενοι είναι τα άτομα τα επιφορτισμένα με τη φροντίδα των ΑμεΑ.
Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται στους χώρους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 έως Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρες 08.00 – 14.00. Πληροφορίες: κ. Κυρλαγκίτση Γεωργία τηλ 2341029390.
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης είναι αδειοδοτημένο Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Π.Δ. 395/22-9-1993 (ΦΕΚ 166Α) και στην υπ’ αριθμ. Π4α οικ.4633/29-9-1993 (ΦΕΚ 789Β) απόφαση της Υφυπουργού Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Να σημειωθεί πως με τη νέα χρονιά, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης θα λειτουργεί σε δύο βάρδιες, 08.00 π.μ. έως 21.00.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.