Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογική επιτυχία και για την Αθ. Λιάρτση

Στις εκλογές της ΠΕΔ-ΚΜ ο νομός μας είχε μια ακόμα εκλογική επιτυχία! Η Αθανασία Λιάρτση εκλέχτηκε αντιπρόσωπος στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) με την παράταξη του Λ. Κυρίζογλου. Μάλιστα, ήλθε 6η μεταξύ των 17 υποψήφιων της παράταξης, και 1η μεταξύ των γυναικών.
Συγχαρητήρια, λοιπόν, και στην Αθανασία!
Και κάτι ακόμα: Υποψήφιος για το ΔΣ της ΠΕΔ-ΚΜ ήταν απ` το νομό μας, εκτός απ` τους Μπαλάσκα - Τερζίδη, κι ο Κ. Σιωνίδης απ` τον Δήμο Παιονίας, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας σοβαρευτούμε, επιτέλους!! Δεν είναι προσωπικού χαρακτήρος το μήνυμά μου, δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά ... βυθιζόμαστε και συνεχίζουμε να ασχολούμεθα με τρίχες! Συγχαρητήρια να δώσουμε σε όποιον παρουσιάσει έργο για την καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή μας, σε όποιον αποδείξει με τα έργα του ότι ενδιαφέρεται για τους συμπολίτες του, σε όποιον καταφέρει να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση όλοι μας και, κυρίως, η νεολαία και όχι σε όποιον σημαδεύει κάθε σαιζόν και άλλη καρέκλα! Κουράστηκα να βλέπω τις ίδιες φάτσες,με τα ίδια κοστουμάκια και τα ίδια ταγεράκια, που απεγνωσμένα,χρόνια τώρα, προσπαθούν να αναλάβουν ντε και καλά καρεκλίτσα, ντε και καλά εξουσία!
    Δεν πονηρεύει κανέναν αυτή η επιμονή και εμμονή? Σε ποιόν σοβαρό τομέα, κοινωνικής προσφοράς έχουν επιτύχει? Τι έργο έχουν να παρουσιάσουν? Μόνο προεκλογικό κυνήγι!
    Στην τελική, δώστε τους δώρο ένα μικρόφωνο, μια καρέκλα και ένα γραφείο για το σπίτι τους, αλλά μην τους δώσετε ποτέ αντικείμενο!!!
    Ας σοβαρευτούμε. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, από τα οποία στερήσαμε το μέλλον, γιατί χρόνια τώρα δίναμε "αξία" χωρίς να ζητάμε απόδειξη, γιατί ξεχάσαμε την παροιμία,που λέει ότι, ακόμα και για το σκυλί σου θα πρέπει, πρώτα, να ψάξεις το σόι του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο στην ουσία του συλλογισμού σου. Όμως, συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε στον καθένα που πετυχαίνει έναν στόχο του. Άσχετα με τη δική μας στάση απέναντι στη στόχευση και στα αποτελέσματα που μπορεί νάχει για `μας τους υπόλοιπους η εκπλήρωσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι ότι ο στόχος αυτός είναι καθαρά προσωπικός και όχι συλλογικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα της στόχευσης, που αναφέρετε, ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια. Κάποιοι, εραστές της καρέκλας, στόχευσαν και πέτυχαν το μέλλον των παιδιών μου. Λυπάμαι που δεν μπορώ να το δω από την δική σας οπτική γωνία. Μπορώ, όμως, να ευχηθώ στην κυρία και σε όλες τις κυρίες και κυρίους του ύψους της και του βεληνεκούς της, να είναι καλά, αλλά μακριά από εμάς. Καιρός να βγουν στο προσκήνιο άνθρωποι καλλιεργημένοι,αξιοπρεπείς, δημιουργημένοι, γεμάτοι, που δεν έχουν ανάγκη ούτε την καρέκλα, ούτε το μικρόφωνο, ούτε τα χειροκροτήματα, ούτε τις πληρωμένες διαφημίσεις.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.