Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Διεθνείς διακρίσεις μαθητών της ΤΕΧΝΗΣ

Και η φετινή συμμετοχή των παιδικών εικαστικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ στο 13ο Διεθνή Διαγωνισμό παιδικής Ζωγραφικής της Nova Zagora Βουλγαρίας στέφθηκε από επιτυχία.
Διάκρισης έτυχαν και οι μαθητές 
Βαλάντης Πελίδης 10 ετών, Ζωγραφία Αμοιρίδου 10 ετών, Ιωάννης Γεωργιάδης 10 ετών, Νίκος Καπίδης 8 ετών, Σταυρούλα Κώστογλου 7 ετών, Κων/νος Λεοντίδης 7 ετών, Ωρεοζήλη Αβραμίδου 7 ετών, Ξένια Καλαϊτζίδου 5 ετών και Μαριάνθη Μιχαλάκη 5 ετών. Επίσης, ειδικής διάκρισης έτυχαν και οι τρεις δάσκαλοί τους, Θάνος Στόκας, Νικόλας Μπλιάτκας και Κική Βέλκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό Διαγωνισμό παιδικής Ζωγραφικής της Nova Zagora πήραν μέρος 2042 παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο (Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Αίγυπτο, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιορδανία, Κύπρο, Λιθουανία, Μολδαβία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σερβία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Τσεχία και Σρι Λάνκα).
Διάκρισης έτυχαν 553 παιδιά απ΄ όλο τον κόσμο και 29 δάσκαλοι.
Με πρόταση των διοργανωτών του 13ου Διαγωνισμού της Nova Zagora η έκθεση των διακριθέντων έργων παιδιών απ΄ όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί για φέτος στους χώρους της ΤΕΧΝΗΣ. Η έκθεση θα γίνει το Δεκέμβριο του 2011 σε συνεργασία ΤΕΧΝΗΣ, Δήμου Κιλκίς και Nova Zagora Βουλγαρίας. Είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας και ένας σταθμός-ορόσημο στην ιστορία των εικαστικών της πόλης μας και ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.