Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ: 5 μήνες χρειάζονται για να σταλούν τα εκκαθαριστικά

Σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ, το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ χρειάζεται τουλάχιστον 5 μήνες για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων. Αυτό σημαίνει ότι θα κληθούμε να πληρώσουμε τους πρώτους μήνες του 2012.
Παράλληλα, η συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων στη ΔΕΗ αναφέρει ότι το κόψιμο της παροχής ρεύματος «δεν είναι εφικτό, καθώς σε παρά πολλά ακίνητα είναι αδύνατη η είσοδος σε συνεργεία της ΔΕΗ, επειδή οι μετρητές βρίσκονται σε εσωτερικούς απροσπέλαστους χώρους κλπ.» και «εφόσον πολλοί καταναλωτές αρνηθούν την είσοδο σε συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκοπή των παροχών ρεύματος, θα χρειασθούν "στρατιές εισαγγελέων" και απεριόριστες διμοιρίες ΜΑΤ»!
Τέλος, η ΓΕΝΟΠ τονίζει ότι η επιβολή του τέλους ακινήτων καταργεί στην πράξη των πολιτική της ρύθμισης χρεών που εφαρμόζει η Επιχείρηση για τους πελάτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος.
Καλά, αν είναι να πληρώσουμε σε 5 μήνες, ποιός ζει, ποιός πεθαίνει! Που λέει ο λόγος, δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.