Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών

Με κινηματογραφικό, πραγματικά, τρόπο συνελήφθησαν χθες (Τρίτη) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 53 και 39 ετών, αντίστοιχα, για σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής, καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή μεταξύ Νέου και Παλαιού Αγιονερίου, οι αστυνομικοί έχοντας πληροφορίες ότι ο 53χρονος διακινεί ναρκωτικά, εντόπισαν την καντίνα του στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός ο 39χρονος. 'Οταν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε εναντίον των πεζών αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο πόδι ενός απ` αυτούς και την πρόκληση φθορών σε υπηρεσιακό όχημα. Ακολούθησε καταδίωξη του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά ακινητοποιήθηκε στο 40ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων. Ωστόσο, κατά την προσπάθεια σύλληψης των δραστών, ο 39χρονος συνοδηγός επιτέθηκε και τραυμάτισε με κατσαβίδι άλλον αστυνομικό, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε κι ένα μαχαίρι.

1 σχόλιο:

  1. Σκηνές απο αμερικάνικη ταινία ή και πραγματικότητα, που βλέπουμε στην τηλεόραση. Η κρίση, ουκ έρχεται μόνον.Φέρνει μαζί της και την παραβατικότητα με διάφορες μορφές. Ενός κακού λοιπόν, μύρια έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.