Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Έναρξη χρονιάς και για προσκόπους

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η λειτουργία του 1ου Συστήματος Προσκόπων, την περασμένη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Με τις ευλογίες του αρχιμανδρίτη π. Απόστολου, λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι (ενήλικα στελέχη) παρουσία πολλών γονέων συγκέντρωθηκαν στο 1ο Σύστημα, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ανάβασεις των λυκοπούλων στην Ομάδα Προσκόπων και των προσκόπων στην Κοινότητα Ανιχνευτών, ενώ ευχές για μια χρόνια γεμάτη καλές και πολλές δράσεις, με υγεία, αισιοδοξία και χαρά, μετέφερε εκ μέρους της Περιφερειακής Εφορείας και του επικεφαλής της Χρ. Τομπουλίδη, ο έφορος Χρ. Καναρόπουλος.
Για τις αναμνήσεις από την χρονιά που έκλεισε με αποκορύφωμα τη μεγάλη κατασκήνωση στην Ιερισσό και την Μεγάλη Δράση Υπαίθρου των Ανιχνευτών στη Μυτιλήνη μαζί με τις ευχές για τη νέα που έρχεται μίλησε ο Αρχηγός του Συστήματος Λεωνίδας. Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης ο αρχηγός της 1ης Ομάδας Ιορδάνης Ρωμανίδης παρέδωσε την αρχηγία της Ομάδας στον Ιουστινιανό Κουραλίδη που καλείται να συνεχίσει να γράφει την ιστορία της Ομάδας από την οποία πέρασαν στο διάβα του χρόνου εκατοντάδες Κιλκισιώτες.
Η έναρξη του 2ου Συστήματος θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα με αγιασμό και τις πρώτες συγκεντρώσεις των τμημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.