Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

WEEK LAKE FESTIVAL στη Πικρολίμνη

Από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου,  στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης, ο Σύλλογος Τυφλών και Πολυανάπηρων Παιδιών «Αμυμώνη», τα Ιαματικά Λουτρά Πικρολίμνης και η bro JET production, διοργανώνουν φιλανθρωπικό, και πολιτιστικό φεστιβάλ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.  Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου φεστιβάλ για πρώτη φορά, αποτελεί  ευκαιρία να καθιερωθεί ως ετήσιος  θεσμός. 


Απώτερος σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι α) να δοθεί στο Σύλλογο Τυφλών και Πολυανάπηρων Παιδιών «Αμυμώνη»,  το 1/3 των εσόδων της εκδήλωσης, για την ανέγερση ενός Κέντρου Εκπαίδευσης άμεσα εξειδικευμένου για άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Το Κέντρο αυτό θα καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα στον τομέα της εκπαίδευσης των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες και θα λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και β) να προβάλλουμε την Νομό μας, με πολλαπλά μελλοντικά οφέλη για τον τόπο μας 

Ο χώρος διεξαγωγής του WLf 2011”  εδρεύει σε μια τεράστια πολύ καλά διαμορφωμένη κι οργανωμένη έκταση εκατόν δέκα (110) στρεμμάτων, φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομία (security) και με την παρουσία ασθενοφόρου επί εικοσιτετραώρου βάσεως με όλο το απαραίτητο ιατρικό team ούτως ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει και να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους επισκέπτες καθώς και στα παιδιά τους.

Στο "WLf 2011" συμμετέχουν γνωστά και δημοφιλή μουσικά σχήματα, διάσημοι καλλιτέχνες, χορευτικοί σύλλογοι, δάσκαλοι ζωγραφικής, πηλού, τοξοβολίας, face painting, επίσης  διάφορα και ποικίλα σόου για όλες τις ηλικίες, θεατρικά σκετς, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, Καραγκιόζης για μεγάλα και μικρά παιδιά, κλόουν, ξυλοπόδαροι, επώνυμοι μάγοι, λασπομαχίες, αθλητές πολεμικών τεχνών και επώνυμοι dj.

Υπάρχει άνετος φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης εκατοντάδων αυτοκινήτων, μεγάλη επίπεδη έκταση κατασκήνωσης χωρητικότητας περίπου δύο χιλιάδων (2.000) αντίσκηνων, ξενοδοχείο ενενήντα δύο (92) κλινών, εστιατόριο χωρητικότητας τετρακοσίων (400) ατόμων και πάνω από δεκαπέντε (15) διαφορετικά σημεία για φαγητό και ποτό! Επίσης χωράνε άνετα εκατόν είκοσι (120) και παραπάνω περίπτερα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους επίσημους χορηγούς του "WLf 2011" και πολιτιστικούς συλλόγους.

To WLf 2011” θα διαφημιστεί από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε.  Για την επιτυχία αυτού του σημαντικού γεγονότος, ήδη έχει δημιουργηθεί ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.weekfestival.gr για την άμεση πληροφόρηση των ενδιαφερομένων.

Εκτιμάται από τους συνδιοργανωτές πως η προσέλευση των επισκεπτών και των κατασκηνωτών θα ξεπεράσει τις ογδόντα χιλιάδες (80.000) στο σύνολο της εβδομάδας σύμφωνα με την έως τώρα ανταπόκριση του κοινού στην επίσημη ιστοσελίδα αλλά  και στο facebook.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΧΟΡΗΓΙΕΣ &

Αναφορικά με τις χορηγιές ζητάμε την στήριξη των τοπικών βιομηχανιών ώστε να προβληθεί η δυναμική της περιοχής είτε με κάποια χρηματική στήριξη, είτε με κάποια προιόντα.

Οι χορηγίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν μονοπώλιο στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ. Π.χ: Θα μπορούσε να υπάρχει ένας προμηθευτής όλων των ποτών, ένας προμηθευτής γαλακτοκομικών, ένας φορέας κινητής τηλεφωνίας κοκ.

Αναφορικά με τους συλλόγους ζητούμε την συμμετοχή χορευτικών συλλόγων, συλλόγων με εικαστική δράση, συλλόγων πολεμικών τεχνών κ.α , να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και να δώσουν ένα μοναδικό τοπικό χρώμα στην διοργάνωση.

Αναφορικά με τον τύπο ζητούμε την στήριξη και προβολή της εκδήλωσης απο τα τοπικά Μ.Μ.Ε

Επισημαίνουμε ότι Θα υπάρξουν :
·          πολλοί και επώνυμοι καλλιτέχνες, (ενδεικτικά αναφέρουμε Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Δάντης, Μπλε, Ρ Χρηστίδου κ.α.)
·          ποικιλία των θεμάτων,
·          συνεχόμενο 18ωρη ροής προγράμματος και θεαμάτων,
·          χαμηλού και προσιτό κόστος των εισιτηρίων και σημαντικός σκοπός του φεστιβάλ,
·          αναμένεται πολυπληθής προσέλευση του κοινού από διάφορα μέρη της
     χώρας μας. Οι συνδιοργανωτές αναμένουν ότι οι επισκέπτες και οι κατασκηνωτές θα ξεπεράσουν τις 80.000 στο σύνολο της εβδομάδας.
   




                                                                             

                          Υπεύθυνη έκδοσης τιμολογίων για τους Χορηγούς είναι η “bro JETproduction.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ:

Δημήτρης Άρνης,
τηλέφωνο:6982697777


Βίκυ Λιαρέλλη
Επικοινωνιολόγος του  WLf 2011”,
τηλέφωνο: 6948816060

Γιάννης Μπαμπαλής
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του WLf 2011”,
τηλέφωνο: 6987801119

«Αμυμώνη-Σύλλογος Θεσσαλονίκης»
Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Τύφλωση & Πρόσθετες Αναπηρίες,
bro JET production Web site: http://www.brojet.gr/
Λουτρά Πικρολίμνης Web site: http://www.pikrolimnispa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.