Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Εξαιρετικό και φέτος το Ποντιακό Πανοΰρ των "Ακριτών"

Το διήμερο 9-10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον αύλιο χώρο του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου «Οι Ακρίτες», στο «Σπίτι του Πόντου», η ετήσια εκδήλωση Ποντιακό Πανοΰρ. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου συνέβαλε στην εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης.
Την διοργάνωση του Σαββάτου, τηςΤο "μεζεδάκι" της ημέρας πρώτης μέρας της εκδήλωσης, την ανέλαβε το συμβούλιο νεολαίας του συλλόγου μας στηριζόμενο σε νέους καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδος οι οποίοι σκόρπησαν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Την επόμενη μέρα η παρουσία του κορυφαίου καλλιτέχνη Αλέξη Παρχαρίδη ήταν εντυπωσιακή και οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τον κορυφαίο καλλιτέχνη σε πολλές του επιτυχίες. Τον κόσμο ξεσήκωσε και συγκίνησε η παρουσία του μεγάλου μας χορευτικού συγκροτήματος που καταχειροκροτήθηκε.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ο οποίος προσέφερε για τις ανάγκες της λαχειοφόρου αγοράς δύο netbook τα οποία κέρδισαν οι Στάμου Στέλλα και Παυλίδου Μαρία. Και τις δύο μέρες προσφέρθηκαν εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παιονίας κ. Λαπόρδας, οι βουλευτές του Νομού Κιλκίς κ. Παραστατίδης και κ. Φραγκίδης, Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης, οι αντιδήμαρχοι Παιονίας κ. Κουλίνας, κ. Σιωνίδης, κ. Καραθόδωρος, ο εκπρόσωπος της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας-Θεσσαλίας κ. Ξανθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου κ. Σμυδάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο επίτιμος πρόεδρος των «Ακριτών» Β. Αθανασιάδης, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός του Αλέξη Παρχαρίδη οι καλλιτέχνες: Σανίδης Ιωάννης, Γιώργος Μωυσιάδης, Χρήστος Ιωαννίδης, Χρήστος Μαυρόπουλος, Φάνης Μεγαλόπουλος, Μάρθα Μπαλούρη, Ηλίας Χατζηκιάν, Θεόφιλος Αγγελίδης, Μπάμπης Κιτσονίδης, Χρήστος και Κώστας Σαββίδης, Κώστας Κουραμίδης, Λεωνίδας Γεωργιάδης, Θεόδωρος Σιμπεκίδης, Νίκος Κοέντας  Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους επαγγελματίες που στήριξαν και φέτος το Ποντιακό Πανοΰρ, όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία των εδεσμάτων και βοήθησαν για την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης και ιδιαίτερα το δραστήριο τμήμα γυναικών και το τμήμα νεολαίας των Ακριτών.


Το "μεζεδάκι" της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.