Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αξιόλογη παρουσία του "Αλέξανδρου" Κιλκίς στο Διαβαλκανικό Τουρνουά

Μία ακόμη όμορφη εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, με τη συμμετοχή τους στο Διαβαλκανικό Τουρνουά που διεξήχθη 26-29 Ιουλίου, στο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων», στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Στη διοργάνωση η Ακαδημία συμμετείχε με ένα τμήμα Προπαίδων (γεννημένοι 1998-1999) και ένα τζούνιορ (γεννημένοι 2000-2001).

Η ομάδα Προπαίδων είχε απολογισμό δύο νικών και μιας ήττας στη φάση των ομίλων. Επικράτησε με 1-0 των Κανονιέρηδων και με 3-2 της Arsenal Μετεώρων, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τον Πελοπίδα Θηβών. Στα προκριματικά ήρθε δεύτερη και στο μικρό τελικό ηττήθηκε από τον Μακεδονικό με 4-0, καταλαμβάνοντας την 4η θέση ανάμεσα σε 8 ομάδες.
Η ομάδα Τζούνιορ είχε τα ίδια αποτελέσματα, με δύο νίκες και μία ήττα. Επικράτησε με 3-2 του Ελλήσποντου Κριθιάς και με 7-2 της Arsenal Λαμίας, ενώ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πρωτέα. Στην προκριματική φάση τερμάτισε δεύτερη, ενώ ηττήθηκε στο μικρό τελικό από τον Ολυμπιακό Κοζάνης με 4-3 και τερμάτισε και αυτή δεύτερη μεταξύ 8 ομάδων.
Εξάλλου με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αγώνες του τουρνουά 8x8, στο Football Club Kilkis. Στον τελικό του… Champions League, διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν οι ομάδες που κατέλαβαν θέση στην πρώτη τετράδα των δύο ομίλων, η «ΠΑΕ Τσάτσης» επικράτησε με 4-3 της “Selecao”, σε ματς με πολλά νεύρα, αλλά και συγκλονιστική εξέλιξη. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με 3-0, η «Selecao» ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό σε 3-3, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση η «ΠΑΕ Τσάτσης» σκόραρε και ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς.
Στο.. Europa League, όπου συμμετείχαν οι ομάδες των θέσεων 5-8 των δύο ομίλων, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Black Label», κάνοντας την έκπληξη και επικρατώντας με 2-1 της δυνατής «Παρέας».Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, αφού έμειναν ικανοποιημένοι άπαντες και περιμένουν να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο τουρνουά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.