Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τα παιδία της ΟΝΝΕΔ παίζειν!

Έλεος ρε παιδιά της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς! Αυτή η ανακοίνωση που βγάλατε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ αποτελεί μνημείο μπουρδολογίας, που γυρίζει την παράταξή σας 30 χρόνια πίσω! Αποκορύφωμα της απίστευτης σαχλαμάρας σας είναι αυτά τα καινοφανή περί... παιδικής εργασίας 20άρηδων! Να κοινοποιήσετε την περισπούδαστη ανακοίνωσή σας και στον αρχηγό σας, τον Αντ. Σαμαρά, μπας και πλουτίσει τις οικονομικο-κοινωνικές γνώσεις και απόψεις του! Θα του χρειαστεί στους καιρούς που περνάμε!

4 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΘΟΥΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ.....ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΒΑΛΕ....ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou pote den sikothikan apo ton kanape tous gia na erthoun stis platies...
    Fisika oxi oti tis kne i tou kke einai kaliteroi...
    zoune ston mikrokosmo tous me exthrous olous osous den exoune taftotita kai aima koumounisti me tin diki tous enia...
    Krima gia to kilkis na exoume 2 komata antipolitefsis ta opia na einai afanta apo tous koinous agones akomi kai tora...
    VGALTE TIS PAROPIDES kai KSIPNISTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθανάσιος Τατάρογλου12 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 μ.μ.

    Είναι ηλίου φαεινότερον πως κάποιοι που ντρέπονται για το όνομα τους ή φοβούνται να εκτεθούν λόγω πενίας επιχειρημάτων, εξού και ανώνυμοι, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια...Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.