Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Συνεδρίασε το Δημ. Συμβούλιο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Κι ήταν η πρώτη φορά επί νέας διοίκησης του δήμου, που συνήλθε μια τόσο ακατάλληλη ώρα το εν λόγω όργανο. Δηλαδή, τί ήθελαν να μας πουν, ότι οι δημ. σύμβουλοι μπορούν να ξεκλέβουν ώρες απ` την εργασία τους ή ότι είναι αργόσχολοι;
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε όπως πάντα ο ...συνήθης ενεργός πολίτης του Κιλκίς Άγγελος Τότσκας, ο οποίος έκανε δυό ερωτήσεις στα γρήγορα κι έφυγε αμέσως χωρίς να περιμένει ν` ακούσει τις απαντήσεις! Βλέπετε, αυτός δεν είναι αργόσχολος, το μαγαζί του ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα!
Ο κ. Ζώτος, σύμβουλος της παράταξης Αφεντουλίδη, ζήτησε για δεύτερη φορά να πληροφορηθεί ποιοι Κιλκισιώτες χρωστάνε στον δήμο (ποσά πάνω από 1000 ευρώ, όπως είπε). Μέχρι τώρα απάντηση δεν έχει πάρει, και φοβόμαστε πως δεν πρόκειται να πάρει και στο μέλλον. Άλλωστε ο δήμαρχος του είπε ότι αυτό δεν είναι το κύριο!
Σε δική του παρέμβαση, ο αντιδήμαρχος Κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ως οφειλέτης του δήμου εμφανίζεται κι ο ίδιος, τη στιγμή που το χρέος του το έχει ξεπληρώσει. Γι` αυτό υποστήριξε ότι δεν μπορούν να κοινοποιηθούν δημόσια τα ονόματα των οφειλετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.