Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς

Από την ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς ανακοινώνεται ότι, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της την 01/06/11 και μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Παιονίας για ορισμούς εκπροσώπων σε τεχνικές επιτροπές ορίζονται οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ ως ακολούθως: Για την μελέτη με τίτλο <<Μελέτη συλλεκτήριου αγωγού ακαθάρτων και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αγίου Πέτρου Δήμου Παιονίας>> ορίζεται ως τακτικό μέλος της επιτροπής ο Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Γκουγκουσίδης Στέργιος και ως αναπληρωτής αυτού ο Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Πογέλης Ανέστης.
Για την μελέτη με τίτλο <<Οριστική μελέτη συλλεκτήριου αγωγού ακαθάρτων, επέκταση εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Γουμένισσας Δήμου Παιονίας>> ορίζεται ως τακτικό μέλος της επιτροπής ο Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Μουρτετζίκογλου Γεώργιος και ως αναπληρωτής αυτού ο Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Αμοιρίδης Ηλίας.
Κατά την τακτική συνεδρίαση της την 15/06/11 έλαβαν χώρα τα κάτωθι: 1. Έγινε απολογισμός, συζήτηση και ενημέρωση προς τα μέλη που δεν συμμετείχαν σχετικά με την συνάντηση φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστο Γκουντενούδη η οποία προκλήθηκε με πρόσκληση του 2ου και αφορούσε σε θέσεις και προτάσεις για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Θεσσαλονίκης και την σύνδεση της ΠΕ Κιλκίς με αυτό.
2. Μετά από αίτημα του ΤΕΕ/ Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκε η αποστολή προς αυτό κείμενο με τις προτάσεις της ΝΕ/ ΤΕΕ Κιλκίς για πρωτοβουλίες, δράσεις και έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με στόχο την αύξηση της απασχόλησης, την κάλυψη των αναγκών της περιοχής και την δημιουργία εγχώριας προστιθέμενης αξίας. Οι προτάσεις θα συμπεριληφθούν σε υπόμνημα που θα συντάξει το ΤΕΕ/ ΤΚΜ και θα κατατεθούν στον Πρωθυπουργό της χώρας.
3. Γνωστοποιήθηκε στα μέλη της ΝΕ η πρόθεση του ΤΕΕ/ΤΚΜ (μετά από αίτημα της ΝΕ/ ΤΕΕ Κιλκίς) για άμεση ενεργοποίηση της διευρυμένης λειτουργίας της ιστοσελίδας του τμήματος (χειρισμός από Νομαρχιακές Επιτροπές, Επιστημονικές Επιτροπές κλπ). Στα πλαίσια αυτά η ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς θα παραλάβει άμεσα τους κωδικούς με τους οποίους θα χειρίζεται το τμήμα που την αφορά στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει τον χειρισμό και την χρήση αυτής με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των μηχανικών της ΠΕ Κιλκίς και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου.
4. Αποφασίστηκε η παραχώρηση ενός από τους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς στο ΤΣΜΕΔΕ Κιλκίς για την εύρυθμη λειτουργία του ταμείου με σκοπό την εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων. Η παραχώρηση έγινε από 15/06/11 εώς και 30/09/11 χρονικό διάστημα στο οποίο το ταμείο θα μεριμνήσει για την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή. (Με την ευκαιρία ενημερόνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι το εν λόγω ταμείο λειτουργεί πλέον σε νέες εγκαταστάσεις στην διεύθυνση: Μητροπολίτου Φωτίου 12 (δίπλα στο ταχυδρομείο), πληροφορίες: κ. Ζωή Κατσαμάκη, τηλ: 2341070177).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.