Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Συλλήψεις για παράβαση νομοθεσίας περί παιγνίων στον Εύρωπο Παιονίας

Από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Κιλκίς, συνελήφθη στον Ευρωπό – Κιλκίς, την 19-6-2011 και ώρα 10.15΄47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα «καφετερία», που λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατελήφθη να θέτει σε λειτουργία εντός του καταστήματος το τυχερό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» σε ένα (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα, με οθόνη αφής και δέκτη κερμάτων – χαρτονομισμάτων, το οποίο είχε τοποθετημένο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (παραβάν). Κατασχέθηκε ένα (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα. Ο δράστης κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς αφέθηκε ελεύθερος. Ο ιδιοκτήτης καταστήματος που απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου αναζητείται για σύλληψη εντός ορίων αυτοφώρου.  Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Γουμένισσας.

2 σχόλια:

  1. Παραβρέθηκα πρόσφατα στο δικαστήριο του Κιλκίς (ναι, στο δικαστικό μέγαρο!!!) και μεταξύ των άλλων υποθέσεων υπήρχε και μια υπόθεση παρόμοια με αυτή που γράφετε στο άρθρο. Η απόφαση του δικαστηρίου αθώωσε τον κατηγορούμενο ιδιοκτήτη του καταστήματος με το αιτιολογικό ότι σύμφωνα με το Ευρωπαικό Δίκαιο η κατοχή ενός τέτοιου μηχανήματος τζόγου επιτρέπεται. Επικράτησε δηλαδή, φυσικά, το Ευρωπαικό Δίκαιο του Ελληνικού. Και η υπεράσπιση του κατηγορουμένου έκανε αναφορά και στα πρόστιμα που πληρώνει η Ελλάδα στην ΕΕ για το ζήτημα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν επιτρεπουν τον φτωχο να γινει νομιμος με ενα μηχανημα,επιτρεπουν ομως τα καζινο με πολλα και ανεξελεγκτα !!!!και εαν μου πεις οτι πληρωνουν φορο, τοτε αυτα στα σκοπια τι ειναι!!!!παρεπιπτωντος διαφωνω με τον τζογο,απλα εκφραζω μια αποριουλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.