Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ομιλία Φλωρίδη σήμερα στο Συνεδριακό

Την πρώτη του δημόσια ομιλία στο Κιλκίς μετά την παραίτησή του από βουλευτής πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα, στις 8.30 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου, ο Γιώργος Φλωρίδης. Η ομιλία αναμένεται μ` εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού ο κ. Φλωρίδης θ` αναφερθεί αναλυτικά στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, καθώς και σ` όλες τις δραματικές εξελίξεις που σημειώνονται στα μέτωπα της πολιτικής και της οικονομίας. Εκτεταμένα βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα απ` την βαρυσήμαντη ομιλία του πρώην βουλευτή θ` αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Στο μεταξύ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη παραίτησή του από βουλευτής, ο Γ. Φλωρίδης επανέλαβε την πάγια θέση του ότι την έξοδο απ` την οικονομική κρίση δεν μπορεί να πετύχει καμιά μονοκομματική κυβέρνηση. Μιλώντας στην εκπομπή "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" ο Κιλκισιώτης πολιτικός τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Αποκάλυψε, μάλιστα ότι πριν την συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά ετοιμάζονταν κείμενο βουλευτών απ` τα περισσότερα κόμματα, που μιλούσε για την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση. Αναφερόμενος στον Ευ. Βενιζέλο, ο κ. Φλωρίδης είπε ότι "αναλαμβάνει σ` αυτήν την δύσκολη εποχή το Υπουργείο Οικονομικών και του εύχομαι καλή επιτυχία, όπως το ίδιο εύχομαι και συνολικά στην κυβέρνηση", για να επαναλάβει ότι "οι μονοκομματικές λύσεις δεν μπορούν να πετύχουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.