Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αναφορά σε οδικά έργα

Συνέντευξη τύπου με θέμα την εξέλιξη των οδικών έργων στην Κεντρική Μακεδονία παραχώρησαν στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης σήμερα Δευτέρα ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Θύμιος Σώκος και ο Υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.
Ο κ. Σώκος έκανε αναφορά σε όλους τους οδικούς άξονες που είναι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ, είτε σ’ αυτούς που βρίσκονται στη φάση κατασκευής είτε σ αυτούς που έχουν ενταχθεί και βρίσκονται στη διαδικασίας υπογραφής συμβάσεων με τους αναδόχους, ενώ ανακοίνωσε και τρία έργα, τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία ένταξης, καθώς και έργα με μελετητική ωριμότητα για ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Τα έργα που αφορούν το νομό μας:

1.Οδικός άξονας Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Δοϊράνη, τμήμα Άσσηρος-Ν.Σάντα 58.000.000 €
2. Βελτίωση εισόδου Κιλκίς από Α/Κ Μαυρονερίου έως Κιλκίς 28.000.000 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.