Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Έπιασαν στο στόμα τους και τον Παμπορίδη

Μέσα σ` αυτόν τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για τα στημένα, κάποιοι απ` τους πρωταγωνιστές της βρωμιάς πήραν στο στόμα τους και τον Κιλκισιώτη διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη. Βεβαίως απ` τις αναφορές που γίνονται δεν προκύπτει καμιά εμπλοκή του στο απίστευτο σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο, ίσως, ενδιαφέρον είναι ότι ο διαιτητής του Συνδέσμου του Κιλκίς θεωρείται ευνοϊκά προσκείμενος στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Από μια βιαστική ματιά που ρίξαμε στις συνομιλίες που είδαν το φως τις δημοσιότητας αυτές τις μέρες, εντοπίσαμε δυο τηλεφωνικές συνομιλίες με αναφορές στον κ. Παμπορίδη. Στην πρώτη συνομιλούν δυο απ` τους "κορυφαίους του δράματος", οι πρόεδροι των δυο Ολυμπιακών, Αχ. Μπέος και Β. Μαρινάκης:
«Α: Του λέω μη βάλεις τον Σιδηρόπουλο. Είναι ντροπή του λέω, βαλε τον Γιάχο, όχι μου λέει τον Γιάχο. Βαλε τον Παμπορίδη, βαλε κάποιον άλλο αδελφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη.
Α : Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ. Αυτό θα του πω.

Στη δεύτερη συνομηλία ο Μάκης Ψωμιάδης μιλάει σε κάποιον Νίκο για τον ορισμό του Παμπορίδη στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός:
Μάκης: Και έτσι είναι αλήθεια αυτά που μου είπες, ένιωθα ότι έπρεπε να του το πω, μήπως δεν το καταλαβαίνει. Εδώ βλέπω τώρα ρε συ έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παμπορίδης.
Νίκος: Ναι
Μάκης: Ε;
Νίκος: Θράσος
Μάκης: Θράσος μεγάλο έτσι; Εχει τελειώσει το πρωτάθλημα
Νίκος: Θράσος. Γίνεται ρεζίλι ο ψηλός.
Μάκης: Εντελώς.
Νίκος: Μήπως πάνε να καθαρίσουνε τον Σπανό με τον Ατρόμητο;
Μάκης: Ε;
Νίκος: Μήπως πάνε να ρίξουν τον Σπανό;
Μάκης: Δεν ξέρω, γιατί;
Νίκος: Για να παίζει εκεί ο Παμπορίδης, δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό;
Μάκης: Σίγουρα, σίγουρα. Όχι αυτός έχει τρελαθεί θέλει να πάρει όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Να κάνει το ρεκόρ που είχε ως τώρα. Το είπε ο Μώραλης.

5 σχόλια:

  1. Επειδή οι κυριοι που συνομιλούν, αναφέρουν το όνομα του Παμπορίδη,και νομίζουν με το μυαλό τους οτι ειναι "δικός" τους, δε σημαινει οτι ισχύει ή οτι εμπλέκεται.Οι ικασίες, δεν είναι κατηγορίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε χωριό που φαίνεται κολλαούζο δε θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Galenteris Dimitris
    Θα συμφωνησω με το σχολιο του δευτερου ανωνυμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Επειδή είναι από το Κιλκίς είναι καθαρός"! Ωραία λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιάσαν στο στόμα τους; Αυτός είναι απ' τους πρωτεργάτες της διαπλοκής ρε! Εντύπωση θα μου 'κανε αν δεν ήταν μπλεγμένος.
    Δηλαδή ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απ' την εντεταλμένη υπηρεσία; Τί άλλο έπρεπε να ακούσουμε απ' το "καλύτερα βάλε τον Παμπορίδη"; Και μάλιστα απ' τα χείλη των 2 αρχιμαφιόζων;
    Άκουσ' εκεί "ευνοϊκά προσκείμενος" ο αγαπημένος διαιτητής του γάβρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.