Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το Γ.Σ. Μανδρών

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο της Λάρισας οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών - Γυναικών του 2ου Ομίλου. Στους αγώνες συμμετείχαν οι σύλλογοι από 12 νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Κιλκίς. 
Ο σύλλογος συμμετείχε με εφτά αθλητές και για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε την παράδοση του στο χώρο των ρίψεων, εφόσον κατάφερε να γυρίσει με δυο μετάλλια. Ο Χαράλαμπος Αρσονιάδης κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην σφύρα και η Κατερίνα Κερέζογλου την τρίτη θέση στην σφύρα Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι υπόλοιποι αθλητές κατάφεραν με την επίδοσή τους να είναι σε θέση βαθμολόγησης.
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:
ΣΦΥΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 1ος Χαράλαμπος Αρσονιάδης με επίδοση 55,22
7ος Θεόφιλος Στεφανίδης με επίδοση 45,76
ΣΦΥΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3η Κατερίνα Κερέζογλου με επίδοση 41,56
ΔΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
4ος Χαράλαμπος Αλουτζανίδης με επίδοση 41,56
ΣΦΑΙΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 5ος Χαράλαμπος Αλουτζανίδης με επίδοση 12,76
ΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8η Στεργιανή Στανιτίδου με επίδοση 10,25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.