Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αναφορά – Καταγγελία της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία “ΑΝΑΤΟΜΙC HELP AE” που εδρεύει στο 25ο χιλ. Θεσσαλονίκης Κιλκίς, Νέα Σάντα

ΠΡΟΣ
1. Τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο, Aριστοτέλους 17-19, ΤΚ 10433 Αθήνα
2. Τον Πρόεδρο της επιτροπής προμηθειών υγείας του Υπουργείου Υγείας, Aριστοτέλους 17-19, ΤΚ 10433 Αθήνα
3. Τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Συγγρού 60 ΤΚ 11742 Αθήνα
4. Το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, Αδιμάντου 22 ΤΚ 20134 Κόρινθος.

Στα πλαίσια της υπ’ αριθ 5914/04-04-2011 πρόσκλησης του Νοσοκομείου Κορίνθου για την προμήθεια αεροστρωμάτων κατακλίσεως, υποβάλλαμε νόμιμα και εμπρόθεσμα την προσφορά μας με προσφερόμενη τιμή 43 €/τεμάχιο πλέον ΦΠΑ.
Το προσφερόμενο από εμάς προϊόν αν και ήταν απολύτως σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές της πρόκλησης απολύτως ασφαλές και πιστοποιημένο δεν έγινε δεκτό και απορρίφθηκε η προσφορά μας με την υπ’ αριθ πρωτ 6428/20-05-2011 απόφαση της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου με την αόριστη αιτιολογία ότι «δεν διέθετε ειδικό αδιάβροχο κάλυμμα».
Με την ίδια απόφαση έγιναν δεκτές δυο προσφορές με την ίδια τιμή μονάδας 110,00 €/τεμ πλέον ΦΠΑ 23% δηλαδή διαφορά 67€/ τεμ (110 – 43) σε σχέση με την δική μας προσφορά που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο αδιάβροχο κάλυμμα, η αξία του οποίου αποτιμήθηκε από το Νοσοκομείο σε 67 € δηλαδή τιμή πολύ υψηλότερη ακόμη και από το ίδιο το αερόστρωμα με το μηχανισμό του!!!
Αν και μέχρι σήμερα η προμήθεια αεροστρωμάτων γίνεται χωρίς την απαίτηση του ειδικού πρόσθετου καλύμματος αφού τα εν λόγω στρώματα πληρούν από τη φύση τους την προϋπόθεση του αδιάβροχου και είναι για το λόγο αυτό κατασκευασμένα με ανάλογα υλικά όπως και το προϊόν της προσφοράς μας, στην προκήρυξη του Νοσοκομείου Κορίνθου αδικαιολόγητα και παραπλανητικά αναφέρθηκε ως προϋπόθεση το «ειδικό αδιάβροχο κάλυμμα» που και δεν εξυπηρετεί τίποτε επιπλέον στο σκοπό της χρήσης του αεροστρώματος, αλλά επιπλέον και όμως αποδεικνύεται η τιμή του ως δήθεν ειδικού καλύμματος υπερβαίνει την αξία του ίδιου του αεροστρώματος κατά 67€/ τεμ ενώ το ίδιο και με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρθηκε με τίμημα 43€!!!
Οι ανωτέρω συνεπώς αποφάσεις του Νοσοκομείου Κορίνθου είναι αδικαιολόγητες, σκανδαλώδεις, διαβλητές και προκαλούν ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο το οποίο εξαναγκάζεται στην καταβολή υπέρμετρων ποσών σε σχέση με τα προϊόντα που προμηθεύεται.
Κατά της απορριπτικής απόφασης της προσφοράς μας ασκήσαμε νομότυπα ένσταση και καταγγέλλουμε με την παρούσα την ανωτέρω διαβλητή διαδικασία που χρήζει έρευνας από τις υπηρεσίες σας.

Συνημμένα προσκομίζουμε:
1. Την υπ’ αριθ 5914/2011 πρόσκληση
2. Την υπ’ αριθ 6428/2011απόφαση
3. Την από 20-05-2011 ένστασή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.