Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ορθοπεδικά

Για την εταιρεία Anatomic Help που εδρεύει στη Ν. Σάντα και παράγει ορθοπεδικά-ανατομικά προϊόντα, έχουν δημοσιοποιηθεί πολλά στα τοπικά ΜΜΕ. Ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου «Αγ. Δημήτριος», Γ. Φραγγίδης ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας ότι οι τιμές τέτοιων προϊόντων μπορούν να βρεθούν 20 και 30 φορές χαμηλότερα απ΄ αυτές που προμηθεύονται τα νοσοκομεία.  Κι όμως· απ΄ ότι προκύπτει από επιστολή του προέδρου της εταιρείας Παν. Γιαννούλη προς τον υπουργό Αν. Λοβέρδο, τα νοσοκομεία όχι μόνο δεν προκηρύσσουν νέους δημόσιους διαγωνισμούς για την προμήθεια τέτοιων προϊόντων, αλλά κι εκεί που το έπραξαν καθυστερούν επί μήνες να βγάλουν αποτελέσματα. Και στο μεταξύ το Δημόσιο χάνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ εν μέσω δημοσιονομικής κρίσης! Όμως, ο κ. Γιαννούλης θέτει με την επιστολή του κι μια άλλη σημαντική παράμετρο του όλου θέματος: Υποστηρίζει ότι με τις προμήθειες των νοσοκομείων σε μηχανήματα που παράγονται απ’ την Ανατόμικ, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν στην εταιρεία άλλες 200 θέσεις εργασίας. Κάτι, που θα είχε ευεργετική επίπτωση και στα ταμεία, αφού θα μπορούσαν να ελαφρυνθούν από νέες εισφορές. Μ’ όλα αυτά, θα περιμένουμε μ’ ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του υπουργού αν μπορούν ν’ αλλάξουν «τα όσα τραγικά συμβαίνουν στον τομέα των προμηθειών», όπως σημειώνει ο κ. Γιαννούλης.
Για να δούμε, θα υπάρξει απάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.