Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Καταγγελία

«Τα ‘χωσε στα γερά» η Νομαρχιακή του Συνασπισμού σε Εισαγγελία και Αστυνομία, μ’ αφορμή την παρέμβασή τους για προστασία κάποιων απεργοσπαστών της πρόσφατης 48ωρης απεργίας στα ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «πλήρη ταύτιση της εργοδοσίας με την δικαστική εξουσία και τον κατασταλτικό μηχανισμό», παρά το γεγονός ότι οι απεργοσπάστες «δεν εμποδίζονταν απ’ τους απεργούς». Σπάνια σε τοπικό επίπεδο ένα κόμμα καταφέρεται εναντίον θεσμικών κρατικών οργάνων, και γι’ αυτό το καταγράφουμε. Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να γίνεται συχνά αυτό στο μέλλον. Η κοινωνία μας, στις δύσκολες μέρες που περνάει έχει ανάγκη την ορθότητα των θεσμικών παρεμβάσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.