Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Στο Γκραν πρι στίβου “Αλεξάνδρεια” Ρεκόρ για τους σπρίντερ του ΓΑΣΚ Πολύ καλή εμφάνιση από Γ. Νικηφορίδη και Π. Τανάνη


Σημαντικές επιτυχίες για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, επιφύλασσε το 1ο ελληνικό γκραν πρι της σειρά του 2011, που έγινε την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας με διοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς το Δήμο Εδεσσας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια».  Ο δεκαπεντάχρονος Γιώργος Νικηφορίδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 80 μ των Παμπαίδων Α΄ με επίδοση 9''69 η οποία είναι και νέα ατομική του και η οποία του δίνει ακόμη ένα όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά και από αυτό στα 300 μ που είχε από το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Στην ίδια κούρσα ο Δημήτρης Βογιατζής βελτίωσε και εκείνος την ατομική του επίδοση με 10''10 καταλαμβάνοντας την 6η θέση.
Η δεκατριάχρονη Παναγιώτα Τανάνη μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 4η θέση στο αγώνισμα των 80 μέτρων της κατηγορίας των παγκορασίδων σημειώνοντας με 10''98 νέα ατομική επίδοση (είχε 11''48 από το διασυλλογικό πρωτάθλημα φέτος). Στο ίδιο αγώνισμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η άλλη σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς Παναγιώτα Τριανταφυλλίδου που με 11''16 κατέκτησε την 5η θέση στην κούρα των 80 μέτρων καταρρίπτοντας την ατομική της επίδοση που ήταν 11''18 από το τα “Μπεκιάρεια” των Σερρών.
Οι δύο μικρές σπρίντερ γυμνάζονται με τον προπονητή Κώστα Μηναρετζή και θεωρούνται από τους ειδικούς μεγάλα ταλέντα που αν εξελιχθούν φυσιολογικά θα φέρουν μεγάλες επιτυχίες στον κιλκισιώτικο αθλητισμό στα αμέσως επόμενα χρόνια. Στο διαγωνιστικό μέρος των αγώνων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης με επίδοση 42,89 μ κατέκτησε την 10η θέση στον ακοντισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.