Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Προσθήκη εξωνάρθηκα, ανέγερση νέου κωδωνοστασίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ιερού ναού αγίου Γεωργίου Ευρωπού»

Στις 6 το απόγευμα της 15 Απριλίου, θεμελιώθηκε στην ενορία αγίου Γεωργίου Ευρωπού - Κιλκίς από τόν μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο το έργο: «Προσθήκη εξωνάρθηκα, ανέγερση νέου κωδωνοστασίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ιερού ναού αγίου Γεωργίου Ευρωπού». Το έργο αποτελεί καρπό της τεχνικοδιοικητικής μεθοδολογίας, ωρίμανσης έργων και πρωτοβουλιών που εφαρμόζει η Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, στό πλαίσιο της αρχής του ολοκληρωμένου σχεδιασμού, μέ τη συνέργεια των ενοριών – τοπικών κοινωνιών. Σκοπός του έργου είναι να συμπληρωθούν οι υλικές υποδομές της ενορίας, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφωθεί και να βελτιωθεί η υπάρχουσα εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το κέντρο του ιστορικού οικισμού. Την τελετή θεμελίωσης του έργου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο δήμαρχος Παϊονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, η Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αικατερίνη Κούπανη, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού καί παιδείας κ. Αναστάσιος Δερβετλής, ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Ευρωπού Αθανάσιος Λάμπρου, ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Δραγανίδης, ο πρώην δήμαρχος Ευρωπού κ. Ευθύμιος Κουρτσανίδης, ο πατήρ Σάββας Παντηρμάς ο οποίος διακόνησε στην ενορία για 45 χρόνια, ο προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Αρντελεάν, τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, Αναστάσιος Καραδημητρίου, Δημήτριος Λάμπρου, Χρήστος Τσαλτάκης, Μιχαήλ Γανωτής, ο π. Χριστόδουλος Παπακώστας από το γραφείο ανάπτυξης και σχεδιασμού της Μητρόπολης Γουμενίσσης, ιερείς και πολλοί κάτοικοι του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.