Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μεγάλες επιδόσεις στην ημερίδα του ΓΑΣ Κιλκίς Πρώτη επίδοση στην Ελλάδα η Ε. Ασημακίδου Πρωτιά και νέα επίδοση από την 4Χ80 Παγκορασίδων

Στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 21 Μαίου οι αγώνες στίβου Βάδην και Σκυταλοδρομιών παρουσία πολλών φιλάθλων και των τοπικών αρχών, με αρκετά καλές επιδόσεις αθλητών και αθλητριών από σωματεία της ευρύτερης περιοχής.
Οι αγώνες οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ και διοργανώθηκαν στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια του ΓΑΣ Κιλκίς, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας -Κιλκίς και τον ΓΑΣ Κιλκίς, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πολλών αθλητών, αφού οι επιδόσεις μετρούν στην επίτευξη των ορίων πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα


Στους αγώνες πρωταγωνίστησαν οι αθλήτριες από το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς καταφέρνοντας για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσουν πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.
Πρώτη και καλύτερη η δεκαπεντάχρονη βαδίστρια Ευρυδίκη Ασημακίδου η οποία σημείωσε 15'13''83 στο αγώνισμα των 3000 βάδην αποδεικνύοντας πως πρόκειται για το νέο μεγάλο “αστέρι” του αγωνίσματος. Η επίδοση της Ασημακίδου είναι η κορυφαία φέτος στην Ελλάδα στο αγώνισμα και παράλληλα μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στην κατηγορία της. Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη ασχολήθηκε με το βάδην μόλις πριν από λίγους μήνες και πριν τον αγώνα είχε ατομική επίδοση 15'45''07 από το Διασυλλογικό πρωτάθλημα που ήταν μέχρι το Σάββατο η 4η επίδοση στην Ελλάδα για τα 3000 μ βάδην. Η ίδια αθλήτρια στην πρώτη της εμφάνιση πριν ένα μήνα στα 5000 βάδην της κατηγορίας κορασίδων σημείωσε την 5η επίδοση για τη χώρα μας φέτος με 27'05''52 και αν όλα εξελιχθούν ομαλά ίσως στα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα ο ΓΑΣ Κιλκίς να πανηγυρίσει τα πρώτα του μετάλλια σε αγωνίσματα βάδην στα 30 χρόνια της ιστορίας του.
Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν ωστόσο και οι αθλήτριες της σκυταλοδρομίας 4Χ80 μ των Παγκορασίδων Α', οι οποίες με επίδοση 41''76 συνέτριψαν το ρεκόρ του συλλόγου που ήταν 42''52 από το περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα και παράλληλα την 3η καλύτερη επίδοση ομάδας σκυταλοδρομίας φέτος στην Ελλάδα, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το “εισιτήριο” της πρόκρισής τους για το Πανελλήνιο του 2011 . Τα κορίτσια του Κώστα Μηναρετζή , χωρίς συναγωνισμό και με όχι τις καλύτερες αλλαγές έδειξαν πως έχουν την δυνατότητα πετύχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις και να βαδίσουν στον δρόμο που έχουν χαράξει για πάνω από μια δεκαετία οι ανδρικές ομάδες όλων των κατηγοριών του συλλόγου δημιουργώντας μια ευχάριστη παράδοση. Η σύνθεση του νέου ρεκόρ ήταν Σπ. Μηναρετζή, Παν. Τριανταφυλλίδου, Δημ. Γεωργιάδου και Π. Τανάνη.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος επίσης η 4 Χ 100 των Παίδων που με τους Θ. Παπαδόπουλος, Δημ. Βογιατζή , Γ. Νικηφορίδη και Χρυσ. Μηναρετζή πήρε την 1η θέση με 47''16 και η ομάδα των 4 Χ 100 μ των κορασίδων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις Αντ. Πότκα, Δ. Γεωργιάδου, Βαλ. Φωτοπούλου και Π. Τριανταφυλλίδου με 53''72.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.