Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φιλικοί αγώνες για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την ευκαιρία να χαρούν τον ήλιο είχαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας σε φιλικούς αγώνες τέσσερα τμήματα του Πρωτέα Ευόσμου. Οι γεννημένοι το 2003-2004 (τμήμα Β3) επικράτησαν με 13-2. Στον αγώνα συμμετείχαν οι: Δροσαλάκης, Ιγνατιάδης, Ιωσηφίδης, Μανουσαρίδης, Μπαθρέλλος, Νικολαΐδης, Ξανθόπουλος, Παναγόπουλος, Ρεμπετσιώτης, Σαχίνας, Στανιμερόπουλος, Συμεωνίδης, Τσαβδαρίδης.
Οι γεννημένοι το 2002-2003 (τμήμα Β2) ηττήθηκαν με 9-0. Στον αγώνα, για την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη, έλαβαν μέρος οι: Γιαλιάς, Δελής, Δημητριάδης, Εγγλέζος, Ζαμβρακίδης, Ζώγας, Μηττάκος, Παπαδόπουλος, Σερεμετίδης, Ταφλανίδης, Τσάτσης και Φαχουρίδης Παντελής.
Νίκη σε πολύ όμορφο ματς για τους γεννημένους το 2002 (τμήμα Β1), με σκορ 5-1. Για την ομάδα του Ηλία Ξανθόπουλου, το παρών έδωσαν οι: Θεοδωρίδης, Ιακωβίδης, Κορολώφ, Κουρτίδης, Κουτσουράς, Κυριακίδης, Κωτσαρής, Μπαλωμένος, Μπουγιουκλής, Μπούζντρα, Νικολαΐδης, Παρδάλης, Πολυχρονίδης, Σισμανίδης, Σκουλίδης, Σταλίδης, Χαλάτσης και Ψωμιάδης
Τέλος, οι γεννημένοι το 2001 (τμήμα Γ2) γνώρισαν την ήττα με 5-3. Με την ομάδα του Θεόφιλου Σιδηρόπουλου, συμμετείχαν οι: Γκρεκός, Γρηγοριάδης, Κωτσαρής, Μαργαριτόπουλος, Ξενίδης, Σαραφίδης, Σεφερίδης και Χαλκιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.