Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δήμος Παιονίας: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια να σταματήσουμε την «αιμορραγία» του τόπου μας"

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η έναρξη της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του δήμου Παιονίας στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων με στόχο την ενημέρωση των διερχόμενων οδηγών για τους ενδεχόμενους κινδύνους που αντιμετωπίζουν με την αγορά προϊόντων «άγνωστης προέλευσης» από την ΠΓΔΜ, με κύριο αυτόν της αποδυνάμωσης της τοπικής αγοράς.  Ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας μαζί με αντιδημάρχους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου μετέβησαν στο τελωνείο των Ευζώνων και διένειμαν πληροφοριακό υλικό και έντυπα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η οικονομική «αιμορραγία» που βιώνει η αγορά των ποιοτικών τοπικών προϊόντων της περιοχής και της Βόρειας Ελλάδας.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των οδηγών. Διαπιστώσαμε το έλλειμμα ενημέρωσης που υπάρχει στον κόσμο», σημείωσε ο κ. Λαπόδρας και συμπλήρωσε ότι «στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η στήριξη και ενίσχυση της τοπικής μας αγοράς είναι υποχρέωση, όχι μόνο πολιτική, αλλά και ηθική. Είναι στο χέρι μας να βάλουμε ένα τέλος στην οικονομική “αιμορραγία” του τόπου μας».
Η διανομή πληροφοριακού υλικού θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα με τη συμμετοχή εθελοντών του δήμου Παιονίας, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες δυναμικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της τοπικής αγοράς της περιοχής.
Για πληροφορίες που αφορούν στην καμπάνια ενημέρωσης του Δήμου και που μπορούν να συμμετέχουν οι δημότες, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κα. Κική Κοκκίνου στο Γραφείο Δημάρχου (τηλ: 23433-50121., e-mail: dimarxospaionias@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.