Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος: Ευχαριστήριο

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ύστερα από την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η καθιερωμένη εκδήλωση – αφιέρωμα μνήμης στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστο Γουντενούδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, ώστε να αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλα τα ποντιακά σωματεία του Νομού Κιλκίς, που για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι ενωμένοι μπορούμε να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα.

Στόχος μας από την αρχή, ήταν να παρουσιάσουμε άγνωστες πτυχές της Ιστορίας του Πόντου (Κεντρική ομιλία του κ. Νίκου Κωνσταντινίδη, «Όρκος Αντάρτη», «Θανατή Λάγγεμα») και να δείξουμε, ότι εμείς οι νέοι έχουμε τη θέληση και τη δύναμη να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε ό,τι μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Αυτό φυσικά το απέδειξε η συμμετοχή πολλών νέων παιδιών (Χορωδία 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς – Χορευτικά Συλλόγων).
Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το κοινό που λάμπρυνε την εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή του.
Για την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Κ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας
Αντωνιάδης Γιώργος
Ζαβρίδου Έφη
Κοσμίδου Ναταλία
Μεγαλόπουλος Φάνης
Παπαδόπουλος Δημήτρης
Παραστατίδου Μελίνα
Τραχανίδης Στέλιος
Φωλίνας Βασίλης
Φωστηροπούλου Ηρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.